Merhaba arkadaşlar sonunda bende yazmaya fırsat bulabildim 08.08.22 gece 1.34 geldi prensesim şöyle oldu herşey günlerden pazardi yani bir gün öncesi öğlen 3 gibi çok fazla regl sancisindan fazla sancılarım gelmeye başladı böyle on dakika da bir felan tabi ben yalancı sancı sanmıştım 😊 biraz dinlendim ama geçmek bilmedi sonra beş dakika lara düştü artık anlamıştım kuzumun doğacağını evimiz hastaneye uzaktı dusumu aldım temizlendim ve akşam 7 de hastaneye gitmiştik gittiğimizde 3 cm açıklığım vardi bana iki saat yürü gel dediler iki saat yürüdüm açılmam 5 cm olmuştu iki saat daha yürü dediler biz gece 00.00 a kadar yürüdük merdiven çıktık sonrasında iyice wc ihtiyacım oldu wc ye girdiğimde nisanimin geldiğini gördüm 5 cm den fazla açılmam olmadı sonra beni doğuma aldılar nstye bağladılar sancım çok sık ve fazla gelmeye başladı 🤰 bebeğimin kalbi yavaşladı saat 1 olmuştu doktor başlayalım dedi ilk doğumum 5 cm le nasıl yapabilecektim bilmiyordum doktorum suyumu patlatti sancım az da olsa azaldı bebeğimin kalbi yavaşladığı için dikislerim çok oldu işin en güzel tarafı da neydi biliyor musunuz 🙈 eşim de kadın doğum acilde çalışıyordu devlet hastanesi olmasına rağmen doğumda yanımda bulunup bana destek oldu onun sayesinde güç aldık kızımla sonra bebeğim çıktı anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyorduk ikimizde bugün 6 günlük olacağız Rabbime şükürler olsun 🙏 Daha sonra uyusturulup dikislerimiz atıldı en çok dikişte zorlandım ben fazla uyusmadi onun dışında herşey olması gerektiği gibiydi biraz da fazla olduğu için hala acıyor ama bebeğim için herşeye değer hemde herşeye onu bu yüreğe düşüren Rabbime hamd olsun 🙏 Benim doğum günüm de ayın 3 ü idi çok bekledik ama kızımız beş gün sonra gelmeyi istedi iyiki de geldi hayatımda yaptığım ve aldığım en güzel karar oldun anneciğim her zorluğun bir mükâfati var bunu anladım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun isteyen herkese nasip etsin kolay doğumlar versin inşallah 🙏🙏😍