Eslem_1 2pati1baby 2 aylık olduğunda sezon bitmeden ben de düşünüyordum da doktor da bugün 6 aydan evvel güneş kremi ve deniz önermedi ama girdirenler de var yetişkinlerde nasıl bağışıklığı güçlü tutuyorsa bebeğe de aynı etkiyi yapmaz mı acaba deniz suyu Hallerimvarbenim 😅😅
2pati1baby Kaahvelii Şuan gayet sağlıklı 😅Topicik gibi maşallah her hafta denizdeler tabi öle komple sokmuoda kafasına gelmicek şekilde
Hallerimvarbenim Ahsenmom Hahahah aynen yüzme öğrensin diye denizin ortasına bırakıp gitmeler 🤣 babam abimle bana öyle yapmıştı🤣
Ahsenmom Hallerimvarbenim Yahu senin baban aynı benim babam 😂 su fobisi olusturacakti az daha bizde 😂😂😂
Ahsenmom Eslem_1 iyi olur çocuk isilik olmaz derler bir batır çıkar 😂 mikrobu gitsin diye de batırırlar bizde 😂 ayy hızımı alamiyorum hele popişi pişik olmuşsa geçirsin diye özellikle sokarlar bizim Antalya da 😂
Eslem_1 Ahsenmom ay bi de bazı bebeklerin denize de alerjisi oluyor şimdi aklıma geldi inş sorun olmaz öyle bir girişimde bulunursam 😅2 aylık bebekle denize sokmuştum mazeretiyle doktora gitmek 😰