samsun22- Arkadaşlar bugğn 31.haftaya girdim toplamda 5 kg almışım sizce normalmi elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum sizlerde durumlar nedir burda okuyorum bu haftalara gelip hiç kilo almayan hamişler var bnu nasıl başarıyorsunuz :)
Eslem_1 samsun22- hiç kilo almayan hamişler var Haftaya kadar gelip de hiç kilo almamak ender rastlanan durumlardan biridir..çok çok zor bir İhtimal hatta 5 kilo aldıysan şükret bile nerden baksan en az 15-20 kilo alıyor çoğu
Oznurozdemir samsun22- ben 32+5 günlük hamileyim 4 kg almışım karnım da baya küçük kolay kolay kimse anlamıyor hamile olduğunu
Birminikcivciv samsun22- Aynı haftadayız sizde kasılma yalancı sancı karın sertleşmesi şikayeti varmı? Bende çok alamadım 6 kg filan 🥺
Oznurozdemir Sinemkarq bende alamıyorum göbeğim de çok küçük endişeleniyorum bebek iyi ama içim rahat etmiyor
miniktirtilim samsun22- ilk gebeligimde 30a kadar 14 kilo vermistim 30 dan sonra 6 kilo kadar falan almistim 39da dogum yapmistim. Bu gebeligimde pazartesi 31. Haftaya giricez 8 kilo aldim toplamda.