3273 Merhabalar 7+3 haftalik hamileyim, kusarken kasiliyorum, sonrasında vajinada afedersiniz ic dudak kısmında zonklama oluyor bir süre başına gelen var mı böyle 🙄
Sinemozy 3273 6.haftamdan beri bulantım kusmam var bende de oluyo karnından tutta kasıklarıma kadar acıyo zorlanmaktan özellikle sabahları mide boş olduğu için daha çok zorlanıyorum
3273 Sinemozy aynne bende de karın vajina zorluyoruz istemsizce ondan galiba doktoruna sordun mu canım, bende gidince sorarım artık. 6+9dan beri böyleyim bir 5 gündür yani gittikçe de kusma sayisi artıyor günlük
Sinemozy 3273 o zaman gittiğimde sormuştum özellikle sabahları çok ağrı oluyodu miden boş olduğu için safra kustugundan dolayı ağrıya sebep olur demişti prilam diye bi bulantı kusma ilacı verdi ilacı içtiğim zaman iyiyim ama ilacı içene kadar mafoluyorum öğürmekten yani bana iyi geldi burdaki formdaki çoğu arkadaşlara da iyi geldiğini okumuştum eğer sana ilaç yazmadıysa kontrol günü doktoruna danış belki aynı ilacı yazar yada farklı yazar ama en azından iyi gelir
Sinemozy 3273 rica ederim kuzum bende çok endişeleniyorum bişey olur mu acaba bebeğime flan diye diğer anneler gibi kontrol günümü bekliyorum sabırsızlıkla inşallah sağ sağlim hepimiz kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese de nasip eder inşallah 🥰
3273 Sinemozy Aminn Aminn insaallah her zamanki duam hepimiz adına ve bebiș isteyenlere, Rabbım kavuştursun hepimizi de sağlıkla hayırla 🤲🤲😍