Ayssee__ Ben hesapladım farklı sitelerden hep kız çıkıyo çok merak ediyorum doğru çıkan oldu mu hiç. İki seçenek var zaten tesadüftür belki tutanların ama bilemiyorum 😁
1Gunes Ayssee__ çın takvimi erkek rus takvimi kız diyo 🤣 11 haftadayiz şu an ve ben erkek hissediyorum ama 🙈
Semilk05 Ayssee__ Çin takvimi erkek dedi kızım olcak ama Rus takvimi varmış geçen oraya baktım meraktan oysaki cinsiyet belli 😂 orda kız çıktı 🧚🏻♀️
Ayssee__ tazebiranne_hg04 inşallah benimde tutar kız çok isterim ama tabiki sağlıklı olsun da kız erkek farketmez 👼
Dubletombikdoner İki ihtimal var zaten 😂 salliyorlar tutan tutuyor. İlk kizim da kız çıktı. Evet kız doğurdum bunda da kiz çıktı😂 doktor kiza benziyor bakalim dedi
Annesininportakali53 Ayssee__ bir sürü siteden baktım kız çıkmıştı benim aşırı erkek hissetmeme rağmen bebişim kız 🥰
Annesininportakali53 Semilk05 benle birlikte 4 arkadaşım var hepsi kız 😲 geçen de eltim diyordu 3 arkadaşım hamile hepsinin cinsiyeti kız diye . Gorumcem dogum yapalı 3 ay oldu onunda kız 🤣
Semilk05 Annesininportakali53 ahahahah maşallah valla geven sene doğdu tüm erkekler valla herkesin erkekti şimdi sıra bizde kızları doğuracağız 😂