Yvz55 Mersin’de dörtlü tarama ve detaylı ultrason için önerebileceğiniz doktor ve hastaneler var mı ? Ayrıntılı ultrasonu için Prof ve perinatoloji uzmanı olursa daha iyi olur.
-MinikveAnnesi- Yvz55 mersin üniversite hastanesi hakan aytan doçent ama ben cok cok memnun kaldım cok güzel konusuyor
Neclaaaaa Yvz55 normal de özele mi gidiyorsun? Cuma bey bazı doktorların kaşesi ile sabah erkenden gidince yardımcı oluyor
Buke33 Perinatoloji uzmanı halil korkut dağlara gittim parasının hakkını sonuna kadar hak eden bir doktor
Dilek3358 Optima iş merkezinde Sadettin Güngör hoca var. Bende ona gitmiştim. Gerçekten detaylı bakıyor bir bir buçuk saat sürüyor. Zaten mersinde detaylı ultrason yapan çokta yer yok.
egemomss Sadettin Güngör’e yaptırmıştım kendisi doçent zaten. Detayli ultrason Nakit 550₺ diye hatırlıyorum. Çok memnun kaldım
-MinikveAnnesi- Yvz55 şehir hastanesinde öyle yapıyorsunuz üniversite hastanesinde öyle degil. Hastaneyi arayıp perinatoloji bölümüne yönlendirilmek istiyorsunuz sekreterden randevu alıyorsunuz 313 tl