semirra 17 haftanin icindeyim arada karnimin sol tarafina bir agrri girrp cikiyorr bobrek agrisi mi bagirsaklarda sisme var ilk aylardan beri anlamadim bebbegin oldugu kisim ddegil daha ustte bir noktada, neden olabilir sizce?
dilann22 semirra Bende de arada sağ solda farketmiyor ağrılar oluyo 18+1 benimde normal mi bilmiyorum ama
serdemgunes semirra benim de sağ tarafımda cok yoğun bir agrı var 15+2 doktoruma sordum ama onun bebekle alakası olduğunu sanmıyorum cok şiddetlenirse başka doktora ultrasona göndericem seni dedi bu kontrolümde yine soylicem bende böbreklerimden şüpheleniyorum
semirra serdemgunes bagirsak sikismasi falan olabil mi? bobrekler arka tarafta olur bence onedde agri belki vurur ama bilemedim
serdemgunes semirra ya bilemiyorum ki uzanırken otururken felan cok agrı olmuyor ama biraz yürüsem ya da birazcık ayakta bulaşık felan yıkasam başlıyor ben şu şekilde böbreklerime bağlıyorum son zamanlarda aşırı su içiyorum belki de o yüzden oluyor diyorum ama doktora gidince bildirelim birbirimize
serdemgunes semirra merhabalar doktordan bilgi alırsak konuşalım demiştik benim sancılarım ara ara devam ediyordu ve dün geceden beri çok şiddetlendi doktora gittim ve idrarımda yoğun enfeksiyon çıktı sende durumlar nasıl
semirra serdemgunes benimde enfeksiyon cikti bir gunluk toz kullandim sebebi usutmeymis buzlu suu icmistim. idrara yolu icin artik hergun sabunla temizliyorum. hem bol su iciyiruum hemde sabunla yikiyorum hergun yap duzeelirsin
serdemgunes semirra üromisin sanırım bana da aynısını verdi bir de aksef antibiyotik verdi yoğun miktarda enfeksiyon var dedi inşallah tesekkür ederim geçmiş olsun sizede