anneolmakzoramagulusuyeter Saat kaç oldu hala kahvaltı yapmadım 2 cevizle duruyorum karnım aç ama midem bulandığı için bişey hazırlayıp yiyemiyorum siz mideniz bulandığında ne yapıyodunuz ne yiyiyodunuz. Akşam yemeği değil de kahvaltı çok sıkıntı oluyo benim için🥺
Pineapplee anneolmakzoramagulusuyeter sütle misir gevreği yiyordum her sabah 🥛öğlenleri meyve akşamlari da salata yada sade makarna
MeriHera anneolmakzoramagulusuyeter ekmek arası peynir, zeytin, kaşar ya da salatalık olabilir, ekmek midenin fazla suyunu alır diğerlerinde tuzlu miden bulanmaz
Havva34 anneolmakzoramagulusuyeter benimde sabahları midem bulaniyordu ve ben meyve yiyordum bir adet o an hangisinin iyi geleceğine inanıyorsan o meyveyi yiyordumbulantim geçiyordu ve açlıktan canım biseyler çekiyordu öyle karnımı doyurabiliyordum
Semilk05 anneolmakzoramagulusuyeter canım domates salatalık tuzla güzelce yanına da canın ne istiyorsa koy ye ama sana tavsiyem sabah bulantıları için yataktan kalkar kalkmaz tuzlu çubuk kraker ye miden birqz daha rahat olur kahvaltı yapana kadar