Haticemustafa1 Kızlar 3 gün önce doğum yaptım bol su içiyorum sıcak suyla masaj yapıyorum ama bir türlü sütüm gelmiyor ne öneriyorsunuz
Semilk05 Haticemustafa1 ılık su ile duş çok önemli ilk 3 gün süt az gelirmiş daha sonrasında normale dönüyor duş al vücudun gevşeyip rahatlasın sütün gelir
Annebebek34 Rezene çayı,petübör bisküvi ve yeşil ufak tatlı üzüm bende aşırı işe yarıyordu. Ve aklında bulunsun maydanoz sütü keser yeme sakın
Livan Haticemustafa1 incir hoşafı rezene çayı. Bende doğum yapalı 9 gün oldu 4 gün yavaş yavaş gelmeye başladı sütüm. En çok tükettiğim rezene ama
Mysaa Haticemustafa1 sıcak su sutu keser canım ılık duş Alman gerek bol su iç yeşillik tüket rezene anason ve hümana çayları var onları tüket e bebekde malt içecekler var onlardan alabilirsin bebeğin emdikce coğalcaktır
Aysekalkan Haticemustafa1 pzts doğum yapdim acil sezeyanla ve duş aladim preklemsi iyddim ama şu şişesine hastane den sıcak su doldurum göğüslerimi lavaboya eğip yıkadım günde 4 5kez falan ikici gün geldi süt dayanabildigim sıcaklıkta yıkadım hep ayakda durmak bı meseleydi ama yarım bebeğim için kuvezde şimdi süt yolluyorum
Yazz12 Haticemustafa1 göğüslerini uyarman gerekiyor sagma pompasi filan varsa sütün inmesi icin yavas yavas yapabilirsin cocuk emdikce de gelir zaten so rasinda artirmak icon biseyler yeyip icersin