Dry_tnc Kbr19 Bende randevu için uğraşıyorum ama randevu almak çok zor. Ilk önce gebelik kontrolü olarak girişinizin yapılması gerekiyormus hemen ayrıntılı ultrasona almıyorlarmış tabi bu net bilgi değil arastirmak lazım
Fbt Kbr19 alınıyor ben ikili testimi orda yaptırdım ayrıntılıya da randevu alıp gidicem gece 12 sen sonra almaya çalış 18.haftanda başla randevu bakmaya gece 12 sen sonra en erken iki hafta sonraya bulunabiliyor
Kbr19 Dry_tnc ben bikac gun once 182den detayli ultrason icin randevu aldim 23.55de aramaya baslarsaniz kesin aliyorsunuz 2li tarama testindede bu saatte aramistim ve oyle randevu alabilmistim en erken 15gun sonraya randevu veriyorlar zaten
siisu Dry_tnc evet doğru hastanede bir kere de olsa muayene olma şartı varmış bana da doktor söyledi o şekilde detaylıdan randevu alabiliyormusuz gerçi öyle bile olsa randevu bulmak çok zor ben bulamadım
Kbr19 Dry_tnc evet bizim zamanimiz cokdan geldi👼 ama zeynep kamilde 20-24 hafta arasi aliyolar ayrintili ultrasona haberiniz olsun:)
Smabln Selam arkadaşlar Zeynep Kamil de perinatoloji bölümü olarak randevu aldım ayrıntılı ultrason çektiriyorlar mı yapan yada bilgisi olan varsa dönüş yapabilir mi rica etsem ?
Budiss_Moms Smabln perinatoloji diye nasıl randevu aldınız ki. Yeşil alan açılması gerekiyor yani öncesinde bi kadın doğumcuya randevu alıyorsunuz o kayıt açıyor perinatolojiye. Yanlış mı biliyorum
fatmaa51 Smabln valla ben detaylı ultrasona 2 haftadır uğraşıyorum alamadım perinatolojiyr aldim randevuyu oradaki doktorlara söylücem alamadigimi insallah detaylıyı yaparlar
fatmaa51 Budiss_Moms GEBE 1 VE GEBE 2 yazılan yere aldığınızda perinatoloji bakıyor perinataloji binasında yeşil alan açmasına gerek yok
Smabln Budiss_Moms Doğru biliyorsunuz da bende öyle yaptım zaten kadın doğum doktorum dan perinatoloji bölümüne yeşil alan açtım öyle aldım randevuyu