Kumsal20 26+5 haftalık hamileyim grip oldum 1 ay önce hastalığım herşeyim geçti bı burun tıkanıklığım kaldı geçmiyor ililadin spreyi de 3 gün kullan demişti doktorum ben bayadir kullanıyorum onsuz açılmıyor kalıcı kaldı tıkanıklığım six nasi açıyorsunuz????
nilsmomy Kumsal20 benim hamileliğimin başından beri vsr gündüzleri neyse ama gece uyurken zorluyor bayağı o yüzden buhar makinesi aldım geceleri açıyorum rahatlatıyor bebek doğunca onun odasında kullanırım zaten o yüzden sizde bir bakın derim 🙏🏻 Gündüzleri kaynatılmış ve soğutulmuş suya tuz katıp çekince rahatlıyor ama çok yapmamak lazımmış bünye alışıyormuş sonra
Kumsal20 nilsmomy evet kuzum neyi çok yapıyorsan o alışkanlık yapıyor ililadin diye sprey kullanıyorum ama abarttım doktor 3 gün kullan dedi ben 1 aydir kullanıyorum yoksa onsuz açılmıyor su kaynatıp soluyorum oda ise yaramıyor napcam biomiyom niye kaldı bu tıkanıklık biomiyomrum
nilsmomy Kumsal20 galiba gebelikte oluşan ödemlerden oluyor canım birazda. Burun içi de ödemden şişiyor maalesef. Siz buhar makinesine bakın bence inşallah faydasını görürsünüz 🙏🏻🙏🏻