oznuroznur07 Son 40 kaldı ama ben nefes alamıyorum daralıyorum ölecek gıbı hıssedıyorum kendımı . Bebegı nasıl asagılara ındıırıcem ,aşağı ınerse cıgerlerım rahatlarmış .yatıp kalkarken bıle zorlanıyorum nefes yüzünden.
GunEsila oznuroznur07 benimde son 40 canım ama böyle bir sorunla karşılaşmadım benim 3. Hamileliğim bebeğim başından beri aşağıda üstte kalsın postun😊
tazebiranne_hg04 oznuroznur07 merak etmeyin bir 15 güne kadar iner bu sefer de tuvalet sorunu başlıyor
oznuroznur07 hemsiree o zamanlarda da vardı ama bu kadar zorlanmıyordum 🥺 sımdı resmen ben nefes alamıyorum . bunun Cocuga da zararı var
oznuroznur07 GunEsila benım ışk hamılelıgımde asagıda dıyorlardı karnın ,kızıyordum .keske bunda da asagıda olsa . Nefes alabılsem rahat rahat
oznuroznur07 tazebiranne_hg04 tuvalet sorunu olsun 😀 ama nefes alamayınca hem uyuyamıyorum hem streslenıyprum . Hıc olmazsa streslenmeden tuvalete gıderım gecelerı 🥺
tazebiranne_hg04 oznuroznur07 son ay sürekli idrarınız geldiği için yine stresle koşa koşa tuvalete gidiyorsunuz acaba suyum mu geliyor diye stres bırakmıyor maalesef 😅
Demhat oznuroznur07 ben de o zamanlarda aynen böyleydim. Aniden bi daralma geliyordu. 37+4 oldum 33 TEM beri biraz daha rahat
Michail oznuroznur07 doktorami sorsaniz acaba ben doktora soyledim ilac yazdi nefes nefese kaliyordum uyusma oluyordu oturamiyordum yemek yiyemiyordum cok fenaydim doktor ilac yazdi kullandikdan sorna kendime geldim resmen
oznuroznur07 Michail 2 gun sonra kontrolum var sormayı düşünüyorum 😀 ama onceden fıkır almak ıstedım 🥺