cigdem4154 Kızlaaar ilk sorum 28 günlük anneym hamilelikte hemoroid oluştu ve şuan afedersiniz tuvaletimi yapamıyorum resmen canımdan can kopuyo ne yapabilirim ya da nelere dikkat etmem gerek bi diğeri de ya yemek olarak ne yicez biz emziriyorum diye yiyemiyrum herşey gaz yapar diyorlar siz nasıl yiyorsunuz taze fasulye istiyorum mesela gaz yapar diye yiyemiyorum 😑
MinikMucize63 cigdem4154 sıcak suya otur canım 30 dakika boyunca su sogudukca değiş sıcak olsun çok iyi gelir emzirme konusuna gelince hamileyim doğumdan sonra da herşeyi yemeyi düşünüyorum sadece nohut ve kuru fasulyeden uzak dururum inşallah
Nur000 cigdem4154 ben herseyi yedim bebegimde gaz yapmadı. Sende biraz ye gaz yaparsa yemezsin bidaha.
Ask_hosmus cigdem4154 ben peynir ekmek yiyordum, ilk 3 ay dikkat ettim gene de gazlıydı kolikdi benim oğlan o yüzden her gün farklı bişey ye baktın gaz oluyo yemezsin tekrardan
aygulll Hemoroid için proctolog krem var o çok rahatlatiyo tavsiye ederim internetten yazın okuyun canim bende kullanıyorum rahatlatiyo bende 7 günlük anneyim 3. Evladım
cigdem4154 aygulll bu kremi doktorum verdi bana ama yapılma şeklinden dolayı yapaamadım normal doğum yaptm o yzden zorlar diye korkuyorum dışardan sürsem olur mu acba 😑
Ask_hosmus aygulll peki bu hemoroidi geçiriyor mu benim 2. Hamilelikten kaldı, doğumda oluştu yani, geçmek bilmedi kısa sürede tekrar hamile kaldım , reçeteli krem mi bu peki? Eczacıdan istesem verir mi
aygulll Ask_hosmus eczaneden alabilirsiniz rahatlatır oturmaniza kalmanıza yardımci olur geçmiş olsun buarada
Ask_hosmus aygulll bende ağrı yok ama meme diyorlar herhalde ondan var sadece tuvalette biraz zorlanıyorum o kadar şişliği giderir mi ki acaba?, teşekkür ederim