Mehtapkz Kizlar uygulamaya gore 6. Ama 5+2 ciktim gayet iyi dedi doktorum tutnma yeri cok iyi dedi smdi Allah’ım izniyle kalp atisinida saglikla duyariz insallh haftaya gittigimde duyarmiyim acaba 🤲❤️🤗 Allah’ım tum isteyenlere nasip etsin
Bsealc Mehtapkz ben bugün gittim 7+5 hem bebeği gördüm hem kalp atışlarını duydum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ❤️
RumeysaNurGungor Mehtapkz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 5+2′de kese içinde bebeği gördünüz mü acaba
Flyderndkk Mehtapkz gözünaydın 😇 bende 5+2 de keseyi gördüm 6 gün gerilik vardı. 7+6 da bebeği gördüm. 7+1 di bebek.
Mehtapkz RumeysaNurGungor Bilmiyormki canm ole bisey demedi tebrik etti sadece bnde heycandan sormadim vallahi 5+2 de bebek gozkuyirmuymus ben 6. Haftalarda gozukuyir die okudum buralarda ama bilemedim cnm
Mehtapkz humeyrasmother Bebek. İcin haftaya cagirmis canim haftaya cumartesi 🤲❤️🤗 insallh ozaman gorurum canm sorarim ozaman
Minik1Civciv Mehtapkz yaaa maşallah kuzum bana da tutunma yeri çok güzel dedi inşallah perşembe gittiğim zaman bebeğimi görürüm boş gebelik dediği günden beri ağlıyorum dua ediyorum 😔
Mehtapkz Minik1Civciv Kuzum dua et baska doktora git birde yani neye gore hemen bis dior sen kac cikiyorsun ben daha 5+2 ciktim senin haftan benden ondemi beni haftaya cagirdi bebek icin cmrtesi bida gudicem insallh gorurum ozaman sende panik yapma kuzum hersey Allah tan nasibimizde ne varsa onu oavul edicez ama insallh hepimizin sagliklidir canim
Minik1Civciv Mehtapkz valla kendi doktorum haftayla uyumlu demedi ama acildeki bayan doktor özel acil bu arada kesen haftayla uyumlu dedi yolk da belli belirsiz görünüyor dedi ama kendi doktorum görmedi pazartesi başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Mehtapkz Minik1Civciv git canm aklinda kalmasin lekelenme devam ediyormu hala peki agrin faln yoksa bekle kuzum biraz daha haftaya hafta sonuna dogru git
Mehtapkz Minik1Civciv Tamm kuzum ozaman bekle biraz bakalm hafta sonuna dogru git canm 🤲 insallh guzel haberlerle insallhh
Gizeem45 Mehtapkz bizde 2 gün geriden geliyoruz ultrasona göre 5+5 iz hem kesemiz büyümüş hemde minigimizi görmüş olduk 😇😇🧡 Haftaya kalp atışı icin cagırdı. Rabbim hep iyi haberlerle.gelmeyi nasip etsin hepimize 😇😇🧡