Hafize94 Arkadaşlar merhaba bebeğinizi kaçıncı haftada görebildiniz acaba biz daha çok yeniyiz ve ne kadarlıkken gitsem görebilirim kalp atışlarını duyabilirim acaba ?
YamurmitKayhan Hafize94 4+3 de gitim üstten gözükmedi vajinal ultrasonla minik nokta kadar kese gördük 6 da kalp atışlarını duymuştum ama herkesin farklı olabiliyor canım
DilarArslan Hafize94 5+3te kese göründü sadece 6+4te minicik gördük bebişimizi ve kalp atışını duyduk 😍
Hafize94 YamurmitKayhan aynen öyle canım benim doktorumda alttan muayene istedi ama ben korktum hep öyle derler ya tehlikeli falan diye bizde bu gün 4+3 olduk en iyisi 1 buçuk hafta Sonra falan gideyim belki kalp atışını falan da duyarım 🙏🏻🤗
YamurmitKayhan Hafize94 kuzum bir tehlikesi yok muayene olup bişey olanlar zaten bir şey olacak olan insanlar ultrasonun girdiği yerle bebek cok farklı yerlerde ama tabi ki için öyle rahat ediyorsa öyle yap saygı duyarım nasıl rahat olacaksan
Hafize94 YamurmitKayhan çok hassaslaştım zaten böyle değildim aslında ama evlat olunca böyle oluyormuş sanırım 🙈 çok ta merak ediyorum bir dahaki gittimizde yine görünmezse baktırırım büyük ihtimal
YamurmitKayhan Hafize94 aynen insan ister istemez hassaslasıyor ben metroya otobüse bindiğim de karnımı koruyordum sanki 5 haftalık benim çörek otuma biri değince bişey olcak sanıyordum sinirleniyordum hemen :)
Hafize94 YamurmitKayhan ay çok tatlısınız ya bende de öksürürken yürürken falan göbeğimi koruma hissi geliyor 😂🙈
Hafize94 DilarArslan ay inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bizde görürüz inşallah çokça heycalı bir his 😍🙈