durulina7 Aminenin_annesi bir paket hurma ve bir ananas yediğim günün akşamı suyum geldi alakası var mıdır bilmiyorum 38+3te😅
zeynepdurunun_annesi Aminenin_annesi Kasılmalarımı hızlandırmak İçin ananas suyu içtim bol bol ve şu youtube da olan activating labor mu bi video vardı onu yaptım birkaç kez. Evet düzenli sancılarım vardı ama açılmam çok ilerlemedi o de kızımın kordona dolanmış olmasıydı ama
Aminenin_annesi zeynepdurunun_annesi ananas suyunu duymamistim markette hazir ananaslae olue herhalde. şuan 36+3 um ama 37 den sonra ben de squat içecekler falan birşeyler yapmayı düşünüyorum
Burciin19 Aminenin_annesi gğnde beş altı hurma ananas squat merdiven inip çıkma güzel açılma yapar doğumumda çok kolay oldu
Aminenin_annesi Burciin19 merdiven inip çıkma cok zor yürümekte bile zorlaniyorum ama digerlerini deneyecegim. 36+3 üm erken mi
Burciin19 Aminenin_annesi yok deil başlayın ne zaman geleceği belli olmuyor birde yeri elinizle silin oda işe yarıyor☺️
Esilamasal Aminenin_annesi bende 40 hafta oldum herseyi deniyorum ama daha etkisini göremedim içimde hurma ağacı cikicak artık
Neslihan2600 39 haftalığim eger bebek kendi gelmezse cuma günü suni sancı vercekler. Daha doğum kanalına girmemiş sürekli yürüyüş yapıyorum yaşayan varmı bu durumu
Nununu Neslihan2600 ilk dogumumda benim de dogum kanalına bur türlü girmemisti.bu hamileligimde ise özellikle soruyorum girmis mi kanala diye iki farklı doktora ve diyorlar ki dogumla birlikte girer girerse özel bir sey yapinca girmiyor dedi.
Neslihan2600 Bugunde doktor kontrolumuz vardı ve halen kanala girmemiş stres yapıyorum bebde ister istemez🤷♀️ Nununu