Ballkusum_33 Kızlar çok sık karın sertlikgi yaşıyorum ve daha 20 haftadayim rahim ağzı 32 mm bu sertleşme daha da kısaltıyormus progestan fitil kullanıyorum birde magosit ama ağrılarım çok kasık ve vajina ağrısı. Etkili bı magnezyum öneriniz var mı 😑
_ozlmm Ballkusum_33 Ben ilaç kullanmıyorum kramplarım oluyordu maden suyuna başladım iki haftadır her gün içiyorum hiç bir ağrı kramp yaşamadım dene istersen sende ek olarak maden suyunu
Vicibici Ballkusum_33 Ocean extramag kullanıyorum memnunum. Bilerek suda eriyenlerden tercih etmedim bazılarında mide bulantısı yapıyormus. Kasık ağrıların için mutlaka dinlenmeni öneririm. Çok yorulup ayakta kalmamaya dikkat et mümkünse
tazebiranne_hg04 Ballkusum_33 doktorunuza sorun bence benim erken kasılmalarım olunca ocean markanın magnezyumunu vermişti
Evhamlianne92 Ballkusum_33 ben magosit kullaniyorum ve memnunum doktoruna danis eger sorun gormezse magosit alabilirsin
Cutebut Bana doktorum magnimore plus verdi çok memnunum fakat fiyatı biraz yüksek, ek olarak günde 1 tane maden suyuda içiyorum çok iyi geliyor
Ballkusum_33 Evhamlianne92 magosit kullandığımı belirtmişim konuda fakat bende bı etki etmiyor kasılmalar devam ediyor
Evhamlianne92 Ballkusum_33 tam dikkat etmemisim canim bilmiyorum aksine ben cok rahat ettim. Acillerde rezillik cektim gunlerce belimin agrisi kalcama kalcamdan da kasiklarimi vuruyordu artik ta ki magosit kullanana kadar oyle dusun demek ki bunyeye gore degisiyor.