Yagmurrr_ Doktorum ısrarla şeker yüklemesi testi istiyo bebek kilolu falan diyo suyu falan normal çok sukur herseyi normal strese soktu beni ya kan da bakabilirsin dedi laf arasında ama oda net olmaz falan fistan diyo anlamadim bu işten bisey
Hilalc Yagmurrr_ benimde aynı senin gibiydi 2 hafta önden ve iri bebek diyorlardı şeker yüklemesi istedi. Yaptırdım bende bi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Bence yaptırabilirsin yüklemeyi çünkü abartılacak birşey asla değil en azından tedbirin olur kendin için. Gebelik şekerin varsa o gözükür.
hilalhanim Yagmurrr_ banada aynısı denildi yaptırmadım yaptırmamda her çocuk aynı olabilir mi bu çocuğun geni var kendi gelişimi var illa o haftada 3kg olcak diye bir şey mi var 37de 3990doğurdum haftamı doğursam 5i bulurdum dr göre iri olabilir ama bu çocuğun soyu zaten Dalyan gibi napalım yani
AslanBebeginAnnesi Yagmurrr_ benimki de bi buçuk hafta önden gidiyo bana da şeker yüklemesi testi önerdi ben hemen yaptırdım sonuçta doktorumuz tavsiye ediyorsa bir bildikleri vardır. iyi ki de yaptırmışım hiçbir zararı yokmuş içim rahatlamış oldu
Minikannesi00 Yagmurrr_ benimde kiloluydu bebeğim, şekerim kanda 58 falan çıkıyordu. Tokkende evde ölçüyordum sıkıntı yoktu. Doktorumda hiç şeker testi yapalım demedi
Kuskoysunlaryoluna Benim de her yeri günüyle uyumlu ama sadece karın çevresi 10 gün kadar önde. Detaylıda çıktı doktor şeker yüklemesi baktırın dedi. Böyle olan var mı sadece karın çevresi önde olan yani?
Yagmurrr_ Kuskoysunlaryoluna kilolu bebek bukadar yani inceleme ye gerek yok ki gelişimi de iyi çok şükür ben yükleme testi yaptırmadı yapmiyacagim da