annesininkelegi Merhabalar adetime 5 gün var 3 gündür renksiz bazen beyaz renkte kokusuz yoğun akıntım oluyor. Böyle olup gebe kaldıgını öğrenen var mı ?? Daha önceki gebeliğimde gögüs ve kasık agrım olmustu erken dönemde şuan yok
Nazlimom annesininkelegi benımde belirtim beyaz akıntıyla bel ağrısıydı 3 gün gecikince test yapmıştım
aysee005 annesininkelegi benim de böyle oldu kasıklarımda ağrı vardı bu normal akıntı değil dedim 3 gün gecikme oldu test yaptım pozitif ☺️
Papiiii annesininkelegi ya dün boyle post actom adetime 9 gün var benim.Benden boyle beyaz yogun kremsi kivamli akinti geliyor.Acaba genelik belietisimi diye sendede dedigim fibi beyaz kremsi yapidami?bunun disimda simdilik bir belirtim yok 6 gun once catlama gunumduu ama ben ondan onceki gunleride degerlendirdim hep duzenli ilisikde oldum doktorum soylemisdi
Ayytacc annesininkelegi adetima 1hafta varken test yaptim cikti bugun adet gunum adet olmadim bas donmesi yasadim
cansinan benimde şuan 1 gün gecıkti amaa adet olacak gibi karın ağrisi kasık ağrisi var öyle bir durum yaşayan varmı adet olacak gibi hissediyorum
cansinan Benovse3 yanı bel ağrısı baş ağrisi karın ağrısı hepsi var adet oldugum zamanki ağrilar 5 gün önce test yaptım negatıf çıktı ama 😕 olur mu bilemedim
Papiiii Benovse3 bacı sendede ag rengde krem kimi axıntı olmusduu?Menim aybasima 9 gun var bele birsey gelir mendenn bilmedim nedi belke hamilelik gostericisidie deye dusundum sündede dediyim formdaydi?
aysee005 cansinan 2 gün daha bekle canım ben gece evde test yaptım pozitif çıktı sabahı bile bekleyemedim 😅hayırlısı olur inşallah
aysee005 cansinan 5 gün önce çok erken ama adet gecikince çıkıyor kesin net 5 gün sonra diyorlar ama benim 3. Günde çıktı tok yaptım
mylittlebabym Aynı belirti ile öğrendim gebeliğimi. Bundan hariç bir belirtim olmamıştı anlık duygu durum değişiklikleri oluyordu sadece üzüntü ağlama isteği gibi :)
annesininkelegi mylittlebabym çok merak ediyorum insllah gebeyimdir ♥️🤲🏻 İdrar testi negatif çıktı bugün 5 günüm var adete
annesininkelegi aysee005 erken gebelik ve normal gebelik testlerini yaptım sabah negatif çıktı 🤷🏻♀️ Adetime 5 gün var ama insan ümidide kırılıyor
aysee005 cansinan valla ben onu hiç yapmadım canım haberini bekliyorum dediğim gibi 3 geciktim yaptım 16 haftalık hamileyim
aysee005 annesininkelegi işte bu çok erken canım ben sadece 3 gün gecikince yaptım dr ilk gitmemizde daha erken demişti pozitif çıkmasına rağmen ümitlerinizi kırmayın inşallah öylesinizdir
annesininkelegi Papiiii benim ilk gebeliğimde gögüslerime dokunamayacaj kadar agrım ve kasıkta batmalar olmuştu. Şimdi sadece akıntı artışı var 😞 18 i adet günüm şimdi idrar testim yine negatif. Ümitlenmemem lazım ama olmuyor ümitsizde