Beybilibon Acilmam olmamasina ragmen suni sanci verilecek. Bunu deneyimleyen oldu mu? Hic acilma yoksa kac saat suruyor agrilar
Melisa0002 Beybilibon bol yürüyüş, ananas suyu, hurmalı çay, ve ya hurmayı suda bekletip, hem suyunu hemde kendini yemek doğumu tetikliyormuş. Belki, denerseniz hiç suni sancıya ihtiyaç kalmaz🙄
caniminikizleri Beybilibon 14 saat sonrası suni sancı ile doğum yapmıştım etkisi herkeste çok farklı umarım cektiginiz sanciya değer hayırlısı ile doğum yaparsinz
Eli2172 Beybilibon benimde pazartesi bebeğin gelişimi durduğubiçin suni sancı ile doğum başlatılacak açıkçası biraz tedirginim nasıl olacak bilmiyorum
Beyza038 Beybilibon bende suni sancı ile doğum yaptim 10 buçuk saat kadar sürdü yinede normal doğuma uygunsanız sezeryan dan iyi korkmayın kendiliğinden gelişiyor hersey
Beyza038 Eli2172 korkmayın hareket edebilirseniz bol bol hareket edin odanızda bende suni sancı ile doğum yaptim sürekli nst de kaldım fırsat buldukça kalkıyordum
Serap-Yigit Zor kolay değil. Ama herkese göre de değişir. Ben 8 sene önce suni sancıyla doğum yaptım. Çatı darlığı dolayısıyla çok zorlandım. İnşallah sizlerin kolay geçer
Eli2172 Beyza038 ilk gebeliğim ya çoğunlukla gördüğüm kadarı ile ilk gebeliklerde suni sancı verilince sonuç sezeryan ile bitiyor açılma olmadığı için bu yüzden endişeleniyorum
Serap-Yigit Beyza038 işte beni sürekli yatırdılar. Bebeğin kafası şişer dedi ebeler. Ben kalktıkça yatırdılar. Yatarak sancı karşılanmıyor ki. Şimdi öyle yapmıyorlarmış 8 sene geçti
Kullanici1 Beybilibon bana da suni sancı verdiler 12saat çektim hiç acilmam olmadı sezeryan oldum sonunda
prenseslerblogg Beybilibon canım bence endişelenecek bişey yok çünkü o sancıyı da sana bi anda en yüksek doz vermiyorlar yengemden biliyorum sonlara doğru artık yüksek hissediyorsun demişti ondan sonra da sıklaşınca zaten doğum yapıyorsun bende şuan 39+4 teyim eğer kendi sancım gelmezse mecbur verecekler ama bu senin rahimime de bağlı kimi 8 saatte tam açılma olur kimi 5 saatte kimi 15 saatte suniyle de olsa kendi sancınla da olsa bünye meselesi kendi sancımız olması daha iyi tabiki ama olmazsa da bence sonunda bebeğimizi göreceğimizi düşünürsek herşey mübahtır 😊💕