Melisasmommmm https://www.hizliresim.com/99h895y Resim açılmadı galiba. Adetin 16/17ci gunu ovulyasiyon testinde yumurtlama, catlama gordum degerlendirdik, yarin adet gunum, 2 gündür ovulyasiyon testim yine yumurtlama gosteriyo, amma gebelik testi negativ.
karamel33 Melisasmommmm insalllah hamilesindir suphen varsa kan ver ben iki kere test yaptım çıkmadı kanda cikti
saglikciaanne Erken gebelik testinde çıkmamış canım lh hormonu adete yakında yükselir yanıltır en sağlıklı sonuç gebelik testinde dur kan verebilirsin şüphen varsa
Arirang Melisasmommmm canım şu an idrar testinde çıkmayabilir ama kan testinde kesin çıkar varsa. Ya pazartesi kan ver ya da salı, çarşamba gibi tekrar test yap. Hayırlısı olsun inşallah
Melisasmommmm Internetde gördüm ovulyasiyon testi adete az kalmış böyle olunca gebelik ola biliyormuş. O zaman adete 2 gün kalmış yeniden yumurtladım qaliba, o da çok düşük ihtimal
OndokuzEkim- Melisasmommmm canim seni yaniltmak istemem ama erken gebelik testinde cok cok silik bi cizgi gordum ben