Mucizeminnos Nst ye ne sıklıkla giriyorsunuz randevu zamanı 32. Haftama girmiş olcam sanırım ilk nst o zaman çekilcek sonrasında ne sıklıkla çağırılıyor onu merak ediyorum
Mrysmg Mucizeminnos problem olmadığı sürece 2 haftada bir oluyor tabi ben 2 günde bir gidiyordum 32 haftaya girdikten sonra o yüzden 32 uğursuz rakamım oldu diyebilirim
Ezgican- Mucizeminnos 34.haftada başladım 36dan beri her hafta giriyorum doktora artık her hafta gittiğim için
Hlycngz Mucizeminnos ben daha girmedim 36 da dedi dr um 36 oldu haftalık olduk pazartesi gircem bakalım
Mucizeminnos Mrysmg sıklaşıyo o zaman doktorun çağırması 2 haftada bir çağırdıklarına göre teşekkür ederim🙏🏻
Mucizeminnos Pasalarimmmmm siz her hafta kendiniz gidiyosunuz sanırım demi doktorunuz mu her hafta çağırıyo nst için
Mucizeminnos Cigdemm1 özele gidiyorum 34. Haftada başlıyo diye biliyorum ama randevu zamanı 32 olcam büyük ihtimal o zamandan başlatır beni diye düşünüyorum sonrasındaki sıklığı bilmiyordum onu merak ediyorum
Mrysmg Mucizeminnos tabi nst düzenli zamanlarda gitmekte fayda var bazen kasılma sancı giriyor hissetmiyorsunuz ama nstde çıkabiliyor nst ile çok zaman geçirdim aksatmamanizi tavsiye ederim 🌸
Pasalarimmmmm Mucizeminnos doktorum cagiriyor cnm kendim yoksa her hafta gitmem ki şuan sicaklar çok fazla korona artmis
Mucizeminnos Mrysmg aynen ben de başlamak istiyorum zaten bir an önce sancım kasılmam falan varsa bilmiyosam diye tedirgin oluyorum en azından kontrol edilmesinde fayda var🌸
cagla0cagla 32 haftadayım bu haftaki kontrolümde girmedim , 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var 34 de gireceğim ilk gebeliğimde de 34 de başlamıştım bir problem olmazsa ağrı su azalması kalp atışında düzensizlik gibi şeyler yoksa 34-36 gibi bakmaya başlıyorlar
Mucizeminnos cagla0cagla bizim doktorda 34 te başlıyo diye biliyorum ama normalde ayda bir çağırdığı için 32 haftalık olduğumda randevuya gitmişken alır heralde dedim ama inşallah 34 ü beklemez kasılma sancıyı kendim bilemezsem diye tedirginim
Mrysmg Mucizeminnos tabi canım aynen öyle. Karnınız tek yerde toplaniyorsa oda kasilma oluyor bebek degil ben anlamamıştım bebek sanmıştım 1 ay öyle kasildim ara sıra
Ezgican- Mucizeminnos 36dan sonra normalde zaten haftada bir oluyor kontrol ☺️ 28den 36ya kadar 2 haftada 1 , 36dan itibaren haftada 1 🙂
cagla0cagla Mucizeminnos evet aylık olarak 32 de denk geliyor ama ben 32 de gittim artık 2 haftada bir gelmem gerekiyor dedi o yüzden hertürlü 34 de başlamış oluyoruz yine 🥰
OksijenliSu Bende bunu merak ediyordum. İyi oldu bu postu görmem. 😅🤔🙄 Çünkü izne çıkacağız ona göre ayarlama yapacaktık.
Mucizeminnos Mrysmg bende de oluyo o arada doktora demiştim bi önceki muayenede poposunu dayıyodur dedi de bende pek güvenemedim o yüzden nst ye başlasak bi an önce iyi olur diye düşünüyorum