Cgdm34 Ecemdemir 15. Haftama gırmıstım bana % 90 kız dedi 21. Haftamda tekrar gıtttıgımde kız oldugu kesinleştı 🙏🙏
[silindi] Ekonomist28- ya Ekonomist28- yaa hayırlı uğurlu olsun bende 14 teyim bilerek gitmiyorum 16 ya kadar net söyler diye bilemedim şimdi 🙈
Burcu_asf Pasalarimmmmm cinsiyeti ne peki genelde erkek olan erken belli oluyor denildi bana da bnde 12+5 deyim kesin net cevap almak için bekliyorum 🥰
Dilan246 Cagmer hangi ayda hamile kaldınız acaba çin takvimine baktınız mı doğruluğu var mı acaba çoğu tanıdığımin taşı ve hamile kaldığı aya göre doğru çıktı
Gezgin01 Dilan246 çin takviminde benim hep kız çıktı ama oğlum olacağını öğrendim sağlıkla gelsin minik paşam
Cagmer Dilan246 Mart ayında hamile kaldım Çin takvimine de baktım yüzük de salladım Nud teorilerine de baktım hepsinde erkek diyordu ama kız çıktı Allah biliyordu ya hep kız istiyordum gönlüme göre verdi. 3 ayrı doktor baktı üçü de kız dedi 🥰
denizz94 Ecemdemir 10. Ve 12. Haftada kız gibi dediler. 16. Haftada erkek olduğunu net bi şekilde söyledi.
TeoMom Ecemdemir Erkekler genelde daha erken belli ediyor ama 14-15. Haftalarda bebiş gösterirse öğrenirsiniz canım