Sehrbnon122 Efsun_35 yok kız ben hem kız hem erkek bebişe hamileyim ama kız daha haraketli erkek daha utangaç ve tembel ahahah
Sarahh Efsun_35 kızım karnımdayken o kadar sakindiki, yani bu bebişe göre çok sakin. şimdi oğlan canımı yakıyor çoğu zaman
Usnac1995 Sehrbnon122 bunu merak ediyorum nasıl anlayabiliyorsunuz hangisinn hareket ettiğini :) biri sağda biri solda mı
Sehrbnon122 Usnac1995 evet canım kızım sağda oğlum solda duruyor hep totişini dönüyor doktorum ultrasona her baktığında bu oğlan cok tembel diyor gahaha
-sef- Efsun_35 valla ilk gebeliğim ve oğluşum olucak içerde horon tepiyo sanki her yeri ayrı çıkıyo karnım ne kadar yuvarlak değil artık ne kadar geometrik şekil varsa o hale geçiş yapıyo 33. Haftadan selamlar 😂😂😂
Sehrbnon122 rabia333 evet canım ultrasonda da doktorum da baştan beri hep söylüyor bu oğlan cok tembel diye gahaha hep sokfa duruyor 😂
4cocukannesi Efsun_35 bence hiç alakası yok ikizlerime hamileyim kızım aşırı hareketli oğlum işine gelirse hareket ediyor 😊😊😊
Duruuulina Efsun_35 kızım çok hareketliydi kız oldu oğlum olacak şimdi o da aynı hareketli bence farketmiyor
Seyma0323 Benim erkek çok tembel :)) 21 haftada ilk sefer damar atar gibi hissettim şu an 22+4 ve hala aynı ara sıra damar atar gibi hissederim
Ilkhayat Efsun_35 ilk gebeligimde erkekti haraketlerini hissetmezdim bile çok uyurdu sim 2 ciye hamileyim hiç durmuyor hiç 😂
kahvesever__ Efsun_35 oğlum oldu çok hareketli değildi anne karnında günde iki kere hareketini hissederdim sadece öyle şeyler cinsiyetle belli olmaz
Cigdemm1 Efsun_35 benim oğlum olacak maşallah 18. Hafta da hissettim şuan 35+2 yiz hiç durduğu yok hergün kıpır kıpır maşallah canımı yakıyor ama orda olduğunu bilmekte ayrı güzel 🥹