Pinpirikanne Mevlüt yapmayı düşünmüyorum kızlar…hediyelik magnet ve isimli bebek cikolatasi yaptrym gelenlere kahve yanında vereym dym siz ne onerirsnz neler yaptınız?bide lohusa serbeti yapsam mi acaba
M-eng95 Pinpirikanne ya canım bende düşünmüyorum ya pandemi kışa iyice artacak yine gibi valla hediyelik belki yasin ve magnet olabilir başka hediye düşünmedim hiç
benimmdunyamm Pinpirikanne hiç birşey yapmadım çünkü zaten covid çoğaldı kimse de gelmedi yani bizbizeyiz öyle
Bayancorek Pinpirikanne Ben başkasının verdiği hediyeliği veya magneti dolabıma asmayıp direk attığım için çöpe gidecek bir şeye para vermeyi düşünmüyorum. Yaptıracak olsam kolonya yaptırırdım pandemi de atarlar çantaya en azından. 🤷🏼♀️
Pinpirikanne M-eng95 evet artcak iyice vakalar bide ikinci oğlum benm ilkte yapmistm zten…iki çocukla ugrasamicam acikcasi temizliktir yemektir agirlama falan gerek yok
Sinemm88 Ben gelmesinler diye dua ediyorum 😓 pandemi var cünkü arttı korkuyorum bebeğime birsey olur diye akrabalarımız sağolsun şapır şupur öpmeye meraklı. Hatta hastaneyede sadece cok yakınlar gelsin insallah yasak fln koyar hastane.
Pinpirikanne Sinemm88 illa geliyolr işte canm kapıya gelene de gelme içeri denmiyor ama bebegi farkli odada tutmayı dsunym ben yanlrinda bulundrmcm
Sinemm88 Pinpirikanne heralde bende bebegi uzaktan gösteririm gelen olursa. Küserse küssünler napayım yani ben düsünüyorsam onlarda düsünsün. İnsallah bu salgın biter bir an öncede böyle seylere gerek duymayız bizde :(