Canpolat minigimherseyim çoğunluk oluyor zaten normal doğuran anneler bile kordonla dolanmış çıkabiliyor bebekler doktor onu açıp annenin üstüne koyuyor 😀
minigimherseyim Meshra_15 evet haklısın vala daha agırlasmadım ama Adana nın sıcağında bu haftalarda bile zor geliyo 🙈😅 iyi ki doğum kasım bası gibi🥰 inş havalar serin gider terlemekten mafolduk😂
ikicocuklubiranne Gullaslann sırt üstü yatıldığı zaman kan akışında azalma oluyor bu nedenle sırt üstü yatmayı önermiyorlar.
Sevess minigimherseyim bu hafta kontrole gittiğimde doktorum kordon boynuna yakın dedi geceleri soluna yat ve çok fazla sağa sola dönmememi söyledi annenin hareketleriylede alakalı kordon dolanması dikkat etmekte fayda var bende korkarak dönüyorum artık
minigimherseyim Sevess evet bebek büyüdükçe artık yeri azalıyor sanırım o yüzden daha dikkatli olmalıyız bende dikkat edicem bundan sonra
minisinannesiiii Rabishanim öyle tabi herşey nasip nasibi varsa 3 kez dolananlar bile doğup yaşıyo benim ilk hamileligim o kadar rahattı ki nerdeyse havada takla atip döncektim fır fır dönerdim bisey olmadı şükür 😀
minigimherseyim rkyycbnn bende daha yeni yeni hareket ederken nefes almada merdiven cıkmada zorlandıgımı hissetttim 27. Haftada bundan sonra agırlascaz demek🙈💕
Nusya317 minigimherseyim tutuldum bana yasaktı 5.5 haftalıkyan beri hiç sağa yatmadım. Şu am 39 hafta ve artık agrıdan uyuöuypruö
minigimherseyim Nusya317 yaa cok zor bi durum allah yardımcınız olsun ama az kalmış doguma gelir inş sağsalim bebiş💕🧿
minigimherseyim Deletedmom_7 agırlıktan kasıt bazen besxkilo su sisesini kaldırmak zorunda kalıyorum yada dikkat etmiyorum yanımda kimse olmayınca🙈🤷🏻♀️
Sehrbnon122 minigimherseyim sabah uyanınca kalçamı ve kolumu hissetmiyorum yaa resmen ağrı Giriyor sağa sola sürekli dönmek zorunda kalıyorum uyuyamıyorum çünkü ağrıdan 😥
minigimherseyim Sehrbnon122 ayy bendede işte yeni basladı yastıgı yükselttim biraz rahatladım ama hareketler artık kısıtlandı sağ sol ondan agrı yasıyoruz siz kaç haftalıksınız
Deletedmom_7 minigimherseyim yine de yapmayın Annem gerçi daha fazlasını yapmış da sizden ama siz yine de yapmayın direkt ondan olmuş diyemem ama siz yine de ağır kaldırmamaya çalışın bazen bebeğin kendisi de sebep oluyor bu duruma
Sehrbnon122 minigimherseyim 24 haftaya girdim benimkiler ikiz diye cok fazla haraket de edemiyorum kalkıp oturup dönüyorum