Yarenn92 Tufutufu ben öncelerde marketten alınan buz somonlardan alıyordum ondan afedersin tiksindim dün eşim mezgit almış o daha iyi geldi kusma falan yapmadı somon yerken kokusu hemen kötü yapıyordu yememle beraber çıkartıyordum
Maviii Tufutufu Mezgit çok lezzetli somon şu an mevsimi ben levrek alıyorum temizliyorlar bi de fazla alıp buzluğa da atarım canım çekince çıkarıp yerim. kış olsa istavrit hamsi mezgit levrek favorim 🌿
Ddm34 Tufutufu Sardalya , uskumru yemeye calısın bol bol . Yani küçük ve yüzey balıgı . Hamsı de olur fakat suan mevsımı degıl sanırım. Çiftlık balıgı ve dip balığı yememeye calsıın.
eda_aslan Benimde canım istemişti balık ekmek , içerisinde uskumru oldugunu söylediler sorduğumda. Tadıda gayet yerindeydi. Ama hamside tercih edebilirsiniz
Cntkn Dip balığı olmadığı sürece her balığı tüketebilir siniz. Dip balıklarında yüksek civa olduğu için hamileler için çok zararli
edb06 Ddm34 ben de büyük balık seviyorum. Uskumruyu beğenmedim. Çipura ve levrek dip balığı mi biliyor musunuz ?
Ddm34 edb06 levrek ve çipura genelde çiftlık balıgı oluyor. Onlardq da sıkıntı olcagını dusunmuyorum . Sureklı yemedıgınız surece
Novaa Tufutufu Ağır metal içermemesi için hamsi, sardalya, istavrit gibi küçük boy yüzey balıklarını tercih etmek iyi olur.