Eslemim34 Kızlar biz de 35 günlüğüz tam bir aylık olunca kalça usg çektirdim normal değil dendi çift bez bağla bir ay sonra gel dedi. Değerlerimiz: sağ alfa açısı 57, beta50 Sol alfa 59 beta 45 Ne kadar bi açıklık var çift bezle düzelen oldu mu?
Eslem_1 Eslemim34 tam bir aylık olunca kalça usg çektirdim normal değil dendi Kırkında randevumuz var bizimde kalça usg isteniyor mu herkesten ? Neye göre çektirdiniz
Cehey Eslemim34 geçmiş olsun doktor ne diyorsa aynen uygulamanızı tavsiye ederim böyle bir durumu çok yakınım yaşıyor şu an ve bezle tutulmayinca alcyia aldılar anestezi altında insalalh sizinki bezle kalmış olur
Deletedmom_33 Eslemim34 Ortopedi doktoru halk arasında duyduğunuz saçma şeyleri yapmayın çift bez vs demişti. Uyurken bacak arasına havlu veya yastık köyün hem altına hem arasına o yeter demişti.
Rumeysabas Eslemim34 aynı durumu ablam yaşadı doktor onlara da çift bez takın demişti 2 ay sonra felan düzeldi
Eslemim34 Eslem_1 Evet canm herkezden isteniyor erken teşhis önemli. İnşallah sizin iyi geçer😊 göz muanesi yaptırmadım bi tek randevu alıcam siz yaptırdnz mı?
Eslem_1 Eslemim34 bakalım bugün randevumuz var soracağım bende göz muayenesi de olmadık sadece işitme testi vs herkesin yaptırdığı rutin kontroller yapıldı yenidoğduğunda..sonra da kırkında çağırdı bir ay sonra gelin vs demedi sorunu inş gören olur bilgim yok benim de..
Eslem_1 Eslemim34 göz muanesi yaptırmadım bi tek randevu alıcam siz yaptırdnz mı? Ben şimdi doktordan geliyorum göz muayenesi sormayı unuttum ama kendisi gözüne kulağına vs baktı bir cihazla ama senin dediğin normal göz doktoru muayenesi sanırım öyle bir yönlendirme yapmadı yapılması mı gerekiyor acaba doktorun öyle mi demişti ? Kalça usg için randevu aldık bir de
Eslemim34 Deletedmom_33 Bebeğim atıyor onu ya daha 35 günlük üstün de battaniyesini bile aşağı indiriyor😬
Mrysmg Devlet hastanelerindeki su kalabalik sorunu çözülmeli ya bize randevuyu 1 bucuk aya verdiler 1 ay kaldi bebegim 1 bucuk aylik cok gec degilmi ya
Eslemim34 Mrysmg Canım bana sağlık ocağı sevk kağıdı vermişti çocuk doktoruna zayıf kalmıştı diye kağıdı verdi randevusuz gittim kağıtla gitmişken usg de çektirdim. Sağlık ocağına durumu anlatın doktorunuza belki kağıt verir
Eslemim34 Eslem_1 Ben sordum göz muanesi yapıcak mısınz diye. Dedikş göz doktoruna randevu Alman lazım
Eslemim34 Eslem_1 Burda post açtım çoğu kişi 3 aylıkken falan yaptrmş bazısı 1 aylıkken sağlık ocağına da sorucam yine 3 aylıkken yaptırmak istiyorum erken yapıp da yanlış sonuç vermesin