Mavisduran Kızlar acil cevap lütfen 37+4 haftaligım diş ağrısından ölüyorum başıma çok kötü vuruyor ağrısı , doğal yollardan diş ağrısını nasıl giderebilirim bilginiz varmı,
kahvesever__ Mavisduran çekirdeğini çıkar siyah zeytin koy ağrıyan dişine hemen kesmiyor ama bir süre sonra benimkini kesiyordu deniye bilirsin geçmiş olsun 🌸🌼🌸
Svdkrm Bn 8 haftalık hamileyim, çok kötü bir şekilde çekiyorum.. sirke tuz karışımı uyusturp kesiyor, tekrar başlayana kadar, en azından bir süre rahat edersin ..
Mavisduran Svdkrm şuan zeytin koydum bakalım kesmezse bu sefer bunu deniycem , yeterki geçsin ya çektirmek iyimi acaba bilemiyorum ki
Ecarve Dişinol var eczaneden alabilirsin pamuğa damlatıp ağrıyan dişinin üzerine koy rahat edersin geçmiş olsun
Svdkrm Mavisduran elimde olsa bgn gider cektirirdim . Ama ilk haftalarda işlem yapmıyorlar hamileyim diye…
Ecarve Seni takip eden doktoruna danışabilirsin ama son haftan nerdeyse canına yazık biraz idare et dişinol kesin kullan dua edersin
rabia333 @Mavisduran Sirke tuz bal sarımsak karışımı hemen keser diye biliyorum ama miden bulanır falan öneremiyorum bilemedim ki 😒 sabah hemen doktoruna danış ihmal etme valla kendiliğinden geçmiyo
Mavisduran rabia333 ya kendi doktorum Anadalu yakasında , ben Avrupa’ya geldim hafta sonuna denk geldi bide burdaki doktorumada ulaşmak zor olacak 🥺