Colahusu Gözlerim göz olmaktan cıktı ama ellerimin ve ayaklarımın su toplaması ve uyuşması nedeniyle bir türlü yatamıyorum ya koca yatak dar geliyor bana 😔 ayak yine idare ediyorum ama kollarım ve ellerim uyumama asla izin vermiyor nasıl geçicek bu ya🤕
Brckose61 Colahusu aynı durumdayım sabaha doğru 5 te bazen 7 de uyuyabiliyorum , ne sağa ne sola dönebiliyorum. Bazen soğuk suya sokuyorum ayağımı o bir süre ise yarıyor
hemsiree Colahusu ben de mide yanmasından uyuyamıyorum gerçekten çıldıracağım dayanamıyorum artık 🤦🏼♀️ insanlar hamileliklerini özlüyorlar şaşıyorum o kadar iyi mi geçiyor gebelik süreçleri ya
Vicibici Colahusu Gece bende uyuyamadım 😕 hem sıcak hem de sağa yatıyorum tekme yiyorum sola yatıyorum tekme yiyorum. Sırt üstü zaten uyuyamam. Gerçekten uykular haram oldu artık
Colahusu Brckose61 denemedim soguk suyu hiç. Sag soö yatmak zorunda kalınca mecbur kol üstüne yatıyoruz birde o iyice zorluyor hem uyuşuk zaten hemde üstüne yatıyoruz vallahi doguma kadar böyle giderse uykusuz kalırız