Aalleeyynnaa Son 17 kaldı artık. Aynı olanlar burda toplaşalımm mi ☺️ Doğuran haber versin ☺️ Bursadayım ben ve ssvd adayı olarak bekliyorum. Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah 🌼
Zehragniken Aalleeyynnaa bizim de son 17 artık gelsin istiyorum. Sıcaklar mahvetti yemin ederim buharlaşıcam az kaldı 🥵🥵🥵
Karelinannesi Aalleeyynnaa bende Bursadayım kız benimde 17 günüm kaldı 🥹 38. Haftanın içinde doğuracağım öyle hissediyorum sancım falan yok asla ama öyle hissediyorum işte 39 u görmeyeceğim sanırım 🥳🥳
Aalleeyynnaa Karelinannesi aaa bursa da mısınız ne güzel ☺️ ben hiç doğuracak gibi değilim valla sıfır belirti yerini seviyor diyor doktor 😅
can9129 Aalleeyynnaa gece 4 ten sabah 9 a kadar sancim oldu sonrada durdu ara ara oluyor ama şiddetli değil bakalım ne olacak
Essra32 Kelebek97 dogurdum Çok sukur 1 haftalik oldu bile rabbjme şükürler olsun darısı tüm hamilelere 😊
Aalleeyynnaa Kelebek97 bunların valla doğmaya niyeti yok 😂 bende diyorum Türkiye olduğunu anladı herhalde doğası gelmiyor 😂
Kelebek97 Aalleeyynnaa Off evett kesinlikle 😁😁 Beni arayıp dogurmadin mi diye soranlara artık yok doğurdum saklıyorum diyorum 😁
Aalleeyynnaa Kelebek97 onlar da ayrı dert valla beni de görüp diyorlar bende diyorum doğdu da bu görünen gaz 😂 benim sıkıntım okula denk geliyor 🥲 oğlum birinci sınıfa başlayacak o yüzden telaş oluyor yoksa beklesin içimde güvende 😂
Kelebek97 Aalleeyynnaa Oyyyy masallah Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu yavrunuzu da 💜