Anneler veya anne adayları size bir sorum olucak aynılarını yaşan varmı yol gösterin ???
Ben 1.5 ay önce düşük yaptım ve doktorum bir adet gör gel kontrol edeyim dedm bende bir adet gördüm ve gittim kontrol etti tertemiz olmuş için artık korunmayın dedi ve biz korunmayı bıraktık belki şuan hamileyim veya değilim bilmiyorum 1 hafta veya 10 gün oldu korunmayı bırakalı benden bugün beyaz bir akıntı geldi 1 damla şeklinde be ara ara geliyor gibi ama o beyaz akıntı çok net belliydi ve daha sonra 2 gündür karnımın sol kısmında içden ağrı ve böyle nasıl anlatsam gıdıklanma şeklinde bişeyler oluyor ama çok net fark ediliyor .
Ve sol göğüsümün ucunda iğne batmaları hissediyorum ara ara oluyor sizce varmıdır bişeyler ? Adetimin günü yaklaşmadı yaklaşsa ve 3-4 gün geçse gidip hemen kan vericem belki bu anlattıklarım erken belirtilerdir diye size sormak istedim ?
Ve aramızda bir kaç kişi tes yap diyecek ben daha önce düşük yaptığım için ve yapmadan önce tes yaptığım için çıkmadı benim teste çıkmıyor arkadaşlar kan tahlili vermem gerekiyor hadi bana yardımcı olun 😊😊😊