Seyma_nur1 Kızlar mide yanması baş ağrısı nefes daralması bunlarla nasıl uyucam ben sıkıntı basıyo evde tekim eşimde yok😔 36+2 sizde durum nasıl uyuyabiliyomusnuz
Hallerimvarbenim Seyma_nur1 Artık doğuma yakın haftadasın neden yalnızsın evde olmaman gerek Allah korusun acil bir durum olsa
sudeyl16 Seyma_nur1 asla uyuyamıyorum sabahlara kadar baskıdan ağrıdan sağa sola dön bi türlü rahat edemiyorum 36+1 :(
Arzuayaz Seyma_nur1 Mide eksimesi yoktu bi kac gundr bugece yine var kemiklerm batiyor resmen bende 35 haftalik oldm sicaktan agrilardan.uyuyamiyorm😔 benim esimde gece vardiyasinda o yokken zaten uyuyamiyorm oglum var allahtan ama yinede sıkıntı basıyor benide😔
Seyma_nur1 Hallerimvarbenim acil bişe olursa eşim gelebilirde ama psikolojikmen rahatsızım sıkıntı basıyo bunun içinde eşim gelemez işini bırakıpta😔
Hallerimvarbenim Seyma_nur1 Gece mi çalışıyor anladım canım. Soğuk bir süt içip bir tane parol alabilirsin rahat uyursun
Seyma_nur1 Arzuayaz nefesim daraldı bi ara zaten yüzümü hararet bastı çok kötü oldum yalnızken. Çok zor😔
11secil Ya hiçbir sebep yok gece 4 e kadar uyuyamıyorum…Bebişte gece hareketleniyor zaten 36+4 olduk… Çaresi varsa bana da söyleyin🥲
Melokrks Seyma_nur1 30+5 den sesleniyorum midem yanıyor ne tarafa yatsam bebek vuruyor uyuyamıyorum normalde uyurum bugün böyle oldu anlamadım
Busmus34 Bende aynı durumdayım 36 haftalık bazen uyuyorum çok şükür ama bazen ayak ve bel ağrısı kesinlikle uyutmuyor duş alıyorum o daha iyi geliyor sizde deneyebilirsiniz Allah yardımcımız olsun
Ecarve Mide ekşime ve yanmasına yeşil mercimek çok iyi geliyor belki tuhaf olabilir sizler için ama rahat edersiniz