huvuuuuff Sezeryandan sonra kaçıncı gün taktınız, hangi markadan memnunsunuz, bir de mesela tayt şeklinde olan var normal belden bağlamalı falan var hangi korse daha kullanışlı faydalı bilgi verir misiniz 34 haftalığım sezeryan olacağım inşallah☺️
Lucy huvuuuuff Bende ki basit cırtlı bir korseydi. Doktorumda doğumdan hemen sonra kullanabileceğimi söylemişti. Ama ben daha çok, sıkı bir tayt giymeyi öneriyorum. Dikişleri tuttuğu için daha rahat hareket ediliyor bence.
Tugce92 huvuuuuff doğum yapıp hastaneden eve geldigimde takmıştım ilk dogumumda. İkincisindede öyle yapmayı düsünüyorum
Nil- Owli markayı çok övüyorlar Trendyol yorumları da çok güzel hiç kötü bir yorum okumadım bende aldım fakat daha kullanmadım
eylulicten Tugce92 bende yamuna aldim. Hamile kalmadan once onunla zayiflamistim gebelik sonrasi da atlet korsesi cikmis hemen aldim :)
DaisyMom huvuuuuff 4.gun taktim çokta rahat ettim.Eczaneden normal cirtli korse aldim dogum sonrasi diye soyledim.Doktora kontrole gittigimde de onayladi boylesi daha iyi diye.1 ay taktim.Yatarken cikardim bitek.Arada otururken cikartiyodum.Kalkmadan hemen takiyodum.Karni sıkı tuttugu icin kademe kademe sıktım.
Dark huvuuuuff doktora danışıp ona göre kullanmaya başlayın. Benim doktorum önermedi mesela gerek yok dedi, ilerleyen zamanlarda rahim sarkması yapıyormuş
Aloneanqel Dark asıl takmazsan yapar. Korse sıkıyor , sarkmayı önlüyor zaten amaç bu. Doktorunuzu beğenmedim
Dark huvuuuuff rica ederim, rahim nerdeyse 10 katına çıktığı için uzun bir zaman kendi kendine küçülüp toparlanması gerekiyor, toparlanmadan takınca kasları zayıflıyor. En iyi cevabı doktorunuz verir tabi 🌸
Aloneanqel huvuuuuff owli marka kullandım. 5. gün alıp taktım. Keşke hamileyken alsaymışım dedim. Ekim de Allah nasip ederse ikinci bebeğimi kucaklicam. Kesinlikle hastaneden eve gelirken takmaya başlayacağım. Yok böyle kavrama , sıkma, tutma.. bağırsaklarım ayağımın önüne düşecek gibi hissediyordum sürekli acıdan ağlıyordum. Bir taktım. Sanki ameliyat olmamışım 😳
Dark Aloneanqel alakası yok, korse üstten sıkıyor alttan sarkma yapıyor, siizn dediğiniz karın sarkması. Rahim sarkması başka bişey. İlla kullanmak isteyenlere en az 6 hafta deniyor birde 5. Gün yazmışsınız. Benim doktorumu beğenmemeniniz bişey ifade etmiyor olmayan tıp eğitiminizle. Korse takmanın zararlarını yazıp onlarca doktorun videosunu izleyebilirsiniz.
Tugce92 Whitewomen hayır canım acımıyor bende korkmustum ama acıtmıyor üstünü kapatacak şekilde takacaksın. Tabi korsenin alt kısmı dikiş yerine gelmesin dikişin altına kdr kapatsın.