1PrensAnnesi Melikeyesil karnımda bişeyler patlıyo gibi oluyodu sanki su kabarcıkları oluyo gibi düzenli olarak seğeriyodu dinlerken duruyordu🙂
seydanurceyhan Bende 19 haftada hissetmeyee basladi boyle kalp atar gibi atti basta sonra bunlar bi iki keredee olunca sonra sonra belirginlesti atmalarii cok guzel bi duygu rabbim herkese taddirsin bizde suan 29+1 haftaligiz oglumlaa git gide buyuyoruz
Selinsevener Ya bende 16+5deyim geçen hafta sol tarafında bir pır pır oldu ama bidaha tekrarı olmadı 🤷🏻♀️ Ben bu işi çözemedim galiba hiçbişey hissetmiyorum
Arasnannesi biz 15 haftaligiz eli karnima deyince hissediyorum. bisey olurmu diyede korkuyorum ama elim gidiyo surekli. bebisimin oldugu yerde sertlik oluyo bqzi zamnlarda cok belirgin
MerveDmn Haftadayım bugün sol tarafımda dediginiz gibi kalp atışı gibi pırpır bişey hissettim ilk defa bebeğim olabilir mi çok mu erken?
Selinsevener MerveDmn 15. Haftada hissettim ben onu işte ama bir kere tekrarı olmadı şimdi 16+5deyim göbeği çalkalıyom çalkalıyom yok hiçbişey olmuyor 😂😂