Altntp 28 gün önce doğum yaptım o zaman olmayan bas agrısı bel agrısı be eklem agrıları bgn ortaya çıktı be çok kötü her tarafım agrıyor durulacak gıbı degıl,acile gıtsem bısey yaparlarmı yoksa emzırıyorum dıye yapmazlardı
Altntp Damla0671 hıc dışarı çıkmıyorum ben dün detaylı temızlık yaptım ağır kaldırdım ondan dıye düşündüm aslında
miniktirtilim Altntp valla tam 18 gun evden çıkmadım kizimla oyleki market siparisini bile hep online verdim cöp atmaya dahi cikmazdim kapiya birakirdim kapici alirdi bi ben bi kizim yaşıyoruz evde. Aksamdan aksama isten gelen biride yok kimseyle görüşmedim ne arkadas ne komsu. Ama önce kizim sonra ben covid oldum… hic temasa bakmiyor artik. Ciddi bel bas omuz agrisi yasadim gebelikten herhalde dedim agirlastim dedim sonra nefes darlığı yasadim derken ayni gun kizim ateslendi ilk testi ona verdim pozitif 2 fun sonra ben verdim bende pozitif ciktim Ihmal etmeyin
Plnpars Altntp 3 gün önce izolem bitti bende de baş ağrısı oldu 2.5 sene olmayip gebeliğin 7.haftasi geldi buldu beni ama hala tat koku yok ve ağır geçirdim