Firdevs53 Kısa boylu ve zayıflar gebelikte çok kilo alırmı ? Ben kısayım kilo olara çok da zayıf değilim ama çok kilo alır mıyım ?
Elcnerdgn Firdevs53 yani o senin vücudunla alakalı canım tabi yemene icmenede bağlı. Ben cok zayıftım hamilelikte 20kilo aldım ama ben kendimde istiyordum🤭😂
Maviii Firdevs53 bende 77 kiloyla hamile kaldım boyum uzun kilomu pek göstermezdim, neyse 31. haftamızdayız 4 kilo aldım bende çok ama çok dikkat ettim. arkadaşın dediği gibi her şeye dikkat ettim. ve kilo almaman için yürüyüş yapman şart
BurcuakirGlec Ben 1.65 kiloyum 70 le hamile kalım 8 aylığım ve toplamda 5 kilo aldım suan 75 im Ama akşsam 6 dan sonra yemek namına bişey yemiyorum süt yoğurt yada meyveyle geçiştiriyorum ve heraksam 1 saat yürüyorum o birazda sana kalmış yürüyüş yaparsan kesinlikle kilo almıyosun ve zaten yürümek lazım Doğumda çok ise yarıyo
Elcnerdgn Firdevs53 yani daha doğurmadım 10gün sonra Doğum yapıcam ama ben açıkcası vermeyi düşünmüyorum Doğumdan sonra boyum uzun cok zayıflık malesef ki güZel durmuyor ben vermem icin her an gibi bir çabaya girmicem Canım