Fidan_14 Selam herkese kızlar benim bugun suyum geldi 5aylık hamileyim ve tanımadığım doktora gitdim digum başladı dogurucaksın dedi ben aglaya aglaya ultrasona geldim ultrasonda dogum olmadığınl dedi yani Suyum gelmişdi amma başına gelen bebeyi salıklı olan varmı yani uzun sözun kısası suyu gelmek korkulumu
Smyye1B Fidan_14 35ci hafta farkında olmadan suyum gelmişti oturduğum yerden kalktığımda pantolonum önlü arkalı ıslaktı hemen doktorumu aradım hastaneye gitmemi ebelrin kontrol etmesini istedi alttan muayne ettiler sadece biraz sızıntı olmuş dediler bir sorun yaşamadık.
Miniklerin_annesi67 Fidan_14 bebeğin daha çok küçük doğum için çok erken suyu bitmediyse gebeliği devam etirmeleri gerek doktorun sana tam olarak ne söyledi başka bı doktorada gözük istersen
Hallerimvarbenim Fidan_14 E tamam o zaman canım sızıntı olmuştur suyun daha çoksa sıkıntı olmaz ama sen yine de daha iyi bir doktora görün nolur nolmaz
Bybrs Fidan_14 benimde ömrümden ömür gitti ogün ALLAHIM korudu senin sonuç ne dediler ki bakıyorum çoğu erken doğum cevrede benim suyum fazla idi açılmam yokmuş ağrı çıkmadı enfeksiyon kapma riski oluyormuş kan alınıyor 1 hafta sonra cıktı enfeksiyon antibiyotik başlandı onu kullanıyorum ALLAH beterinden korusun 3 günde 2 günde hastanedeyiz şükür bu günüme
Seher_Emrah34 Bende 5aykikken gittim canım doktor bebeğin suyu az dedi bende çok korktum hemde baya afedersin iç camasirim islaniyodu aslında termiş o su değil bende başka bı doktora gittim oda çok şükür öyle bişey Yok dedi
Fidan_14 Miniklerin_annesi67 Doguruyorsun dedi tanımadığım bi doktor İyne vurub suni sancıyla dogurucaksın dedi bende razı olmadım ultrases muayinesine görünmemiş yapmam dedi göründükden sonra suyumun çok oldugunu arta kalan suyun geldiyini söyledi O doktoru bana doguruyorsun diyeni Allaha hrvale ediyorum ömrümnen ömür gitti
Eflatunpembe Fidan_14 Keseniz yırtılmadan suyun gelmesi mümkün değil. Hastanede yatıp antibiyotik tedavisi görmüyorsanız başka bir doktora daha gidin. Su öyle gelip duran bir şey değil. Heleki fazlasını atmış hiç denmez
Cns322 Benim de 14. Haftada oyle olmustu. Sabah uyandim çamaşırım islakti ayaga kalktim bacaklarimdan seffaf kokusuz bi sıvı süzüldü. Aglaya aglaya hastaneye gittim neyseki suyum değilmiş akıntıymış
ElfBrnveminikkizim Enfeksiyon sebepli olabilir. Suyu anlamak için bir test yapıyorlar, alttan muayeneyle bir miktar suyu alıp bakılıyor. Bence başka doktora git ve bakılsın. Enfeksiyonsa ilaç yada fitil verir hiç birşey kalmaz
Happysvv Fidan_14 6 aylıktım çalışırken benimde akıntı ve su gıbı seyler geldi. Muayene ettı bebeğin suyunun azalmadığını söyledi fitil verdi 1 hafta sonra görüşelim dedi. Gittim çok şükür hersey iyiydi