Canankk Arkadaslar merhaba 25+5 ıkız gebeyim. Goguslerımden ara ara cok az süt gelmeye basladı ınternette erken dogum belirtisi olabılecegı yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan, basına gelıp doktoruna soran var mı? Tesekkurler 🌸
Miniklerin_annesi67 Canankk hayır erken doğum belirtisi değil bir çok anneden süt geliyor sağma sagarsan doğumu tetikler sadece
Sehrbnon122 Canankk benim süt degil ama Bi su gibi bisey geliyor bazen bende 23 haftalık ikizlere hamileyim canım merak ediyorum bu konuyu
Bayancorek Canankk benim 20. haftalardan beri geliyor az buz da değil hem sürekli çarşaf hemde kıyafet değiştiriyorum, alakası olduğunu düşünmüyorum. Herkesin bir olmuyor. Doktorum olabilir normal dedi. 🌸
Whitewomen Miniklerin_annesi67 Ben de 33 haftalık hamileyim 13 aylık kızım var sağım yapıp ona veriyorum erken doğuma ma yol açar
Canankk Sehrbnon122 arkadaslarn yazdıklarına gore olağan bir seymıs, saglıkla kavusalım miniklerimize ınsallah 🌸
Elif81 31+4 olduk yaklaşık 2 haftadır bendende geliyor özellikle gece ne tarafa yatarsam o taraftan daha fazla geliyor İlk zamanlar renksiz su gibiydi şimdi ise sarıya döndü süt kanalları açıldı sanırım
Canankk Elif81 öyle seyler okuyunca tedirgin oldum ama arkadaslar rahatlattı sag olsun, saglıkla kavusalım miniklerimize ınsallah 🌸
Meshra_15 Canankk internetten biseyleri okumayın bence insanın psikolejisi bozuluyor doktorunuza sorun
Ezgidenizak Kuzum benim 20. Haftadan beri süt geliyor hemde bazen baya çok geliyor ama doğurmadım hala 28. Haftam bitiyor yarın😅 internetten bakma hiç bir şeye yalan yanlış çok şey yazıyor insan ister istemez etkileniyor 😂
Canankk Ezgidenizak evet ınternet bilgileri cok kirli, doktorum izinde oldugu ıcn soramadım merak ettim yoksa asla bakmam zaten. Çok tesekkur ederim saglıkla kavusalım miniklerimize ınsallah 🌸