Nmt94 Gebelik haftam 34+4 sanki gebeliği sondan yasıyormuşum gibi bulantı,halsizlik,hafif basim dönüyormuş gibi hissediyorum bunlar normal mi benim gibi olan var mı 🤔
annebebek6748 Nmt94 Canim 34+1 benim karnimda kasilmam oldukca mide bulantim oluyo belki bu duruma bagli halsizlik yasiyo olabilirsin cunku kasilma beni yoruyo nefesimi etkiliyo gibi hissediyorum.
annebebek6748 Nmt94 bide bu sabah bende etrafimi mozaikli gordum bi yarim saat tansiyonum dustu sanirim.
MomSes Nmt94 bende aynı haftadayim sadece ara ara karnım kasılıyor onun dışında herhangi bir şeyim yok
aise_meryem Nmt94 belirtilerini doktor kontrolünde söyle canim gebelik sekeri veya tansiyonu gibi riskli durumlar olmasın. Bende 34 + 3 um bende suanlik ama soguk su ictiomden boğazım ağrıyor
Nmt94 annebebek6748 kasılma filan hissetmiyorum da bebeğin hareketlerini takip ediyorum her zamanki gibiyse çok takılmıyorum. Hareketleri normalse sorun yoktur değil mi ?
nazliaras_0621 annebebek6748 evet benim de karnım sertlestikxe nefes alamiyomusum gibi kesişiyorum doktorum normal dedi sırt üstü yatincada kesiyo nefesimi
Nmt94 aise_meryem 2 gün önce kontrolüm vardı söylemeye unuttum doktor da izne çıktı nstye girmiştim tansiyon 13 8 çıkmıştı doktor normal dedi gebelik sekerim yok şeker yüklemesi yaptırmıştım
annebebek6748 Nmt94 Valla baska biseyle olcemiyoruz suan bende hareketlerini takip ediyorum onun disinda 10 gunde 1 kontrole gidiyorum insallah iyilerdir. Tansiyonun yuksek olmasi iyi degil oyle bise olursa doktoruna haber ver. Onun disindakiler normal sanirim.
nazliaras_0621 Nmt94 34+5 iz bulantı geçen gün kusmada oldu baş dönmesi heleki güneşe çıkınca kahvaltıdan snra oluyo bol bol dinlen
nazliaras_0621 Nmt94 bugun aşırı baş dönmesinden gittik hastaneye doktorum dedi uyanır uyanmaz ağzına tualu biseyler al Bi dilim peynir ekmek olsa ye sonra hazırla kahvaltıyı dedi .. sende dikkat et sıcak etkiliyor