6.8.22 hayatımın dönüm noktası oğluşum sabah saat 7.20 de dünyaya gözlerini açtı. Sabah heycanla hastaneye gittik özelde doğum yaptım, hemşireler önce üzerimi soyunup ameliyat elbisesini giymemi söyledi mecburi sezeryan oldum bebeğimde kordon vardı doğum fotoğrafı için ayarladığım kişi son dk grip olduğunu söyleyince hüsrana uğradım ama yapacak bişey yoktu o saatten sonra bizimkilerle ameliyathaneye girmeden önce Bi kaç resim çektik video çektik telefonla olduğu kadar, sonra tekerlekli sandalyede bni ameliyathaneye aldılar o kadar soğuk bir yer değil di. Masaya yattım önüme perde koydular ve o mühim soru genel mi spinal mi dediler bel ağrısından öyle korktum ki anestezici de hiç yumuşatmadı düşüncelerimi bu yüzden genel olmak istiyorum bu masadan kalkıp bebeğimi kucaklamak için dedim, tamam dedi ve doktorum karnıma ilaç süreceğini anestezinin bebeğe daha az etki etmesi için hazırlanıyorum dedi buz gbi bir ilaç sürdüler karnım dan aşağıya kadar ardından o solunum maskesiyle anestezi verdiler sanırım gerisi oda ya geldiğimde eşim anlatıyor hemşirelere heeeyyyttt demişim 🤣 hangi ruh hali içindeysem artık bebişimi kucağıma aldım ilaçların etkisiyle hiç bişey hissetmedim ağrı felan yoktu yani bi ara hemşire gelip karnımı bastırdı içimden pis kan aktı yine ağrı olmadı 1 gece kaldım bebeğimi bol bol emzirdik arada aptamil sulandırılmış mama verdik sütüm hemen gelmediği için, Sezeryan doğum yapan herkese tavsiyemdir süt gelmiyor die asla pes etmeyin şuan 6 günlük anneyim ve gayette sütüm geldi haa şapur şupur değil ama zamanla artıyor günde 3 defa minoset ×2 ve buscopan ×1 adet verdiler 4 saat sonra ayaktaydım ağrım olmadı o kesi acısı asla yaşamadım burda öyle anlatanlar var ki korkumdan ödüm patlayacaktı okumaktan ertesi gün çıkış yapacağız sanırım üşüttüm hamileyken çok klima vantilatör önünde yattım sıcak die öyle terledim ki çıkış günü kendimden geçtim kafamı kaldıramıyorum mahvoldum resmen kustum ettim kaç kere elbise değiştim yedek 3 4 kat atlet pijama iç çamaşırı alın yanınıza bana depend koymadılar yatağa alt açma bezi gbi koruyucu alez koydular sanırım birde gazlı bez yapmışlar onu koydular zaten az akıyordu sezeryan korkulacak bişey değilmiş ne acı ne bişey şimdi evimizde bebişi üstten emziriyorum alta kakasını yapıyor 🤣 ilk ilacımızı da aldık 1.5. 2. Yaşa kadar devit3 kullanılacak ilk aşısınıda oldu bugün hepatit B rabbime şükürler olsun ki bna bu cennet kokusunu koklamayı nasip etsi. Uzun oldu kusura bakmayın ama rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısını versin.