gizemkaban Ben 22. haftayım MaşaAllah uzun zamandır çok yoğun hareketli bebeğim inanılmaz tekmeler yiyorum😂 karnımdan bile belli oluyor hareketleri normal miii
gizemkaban yigitinannesiiiii yigitinannesiiiii iyi o zaman hareketli olucak demek ki, çünkü birileri ben daha 22. Haftada balık gibi kayışını hissettim demişti 😬
yigitinannesiiiii gizemkaban o kişiden kişiye göre değişir canım bende 18. Haftada tekmeleri hissetmeye başladım o gündür bu gündür dışarıdanda farkediyorum☺️☺️Yani gebelik kişiye özgü bişey 🥰
Prensesbii15 1prensannesi__ bizde şuan 15+3olduk ama hareketleri hissetmedim elimle durtuyorum ama yinede yok
TeoMom gizemkaban 17-18 gibi kayma gibi hareketleri hissederek başladım ama düzenli ve belirgin değildi tabi şimdi 21+4 olduk her gün düzenli olarak bebiş hareket ediyor sanırım hareketli bir oğluş geliyor 😅
Suiii Haftada dışardan hissettim 😂 daha öncesi gaz sancısı mı bebişimin hareketlerimi anlayamıyordum 🤭😂😂🫣
Seevviilll 19 haftada hissetim önce bilmedim bebegimin tekmesi oldugunu sonradan yogunlasmaya baslayinca anladim
Esrakrhn gizemkaban benim ilk gebeliğim 16. Haftada hissetmiştim ilk kez çok güzel bi his🤲🏻Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah♥️
Fat22ma Esrakrhn tam olarak nasıl bir şeydi bende 16haftamdayım karnım sertleşti ve pıt pıt attığını hissettim normal mi?
yarenikoo 17+3 şuan bişeyler oluyor gibi ama anlayamıyorum gaz sancısı mı bebişko muu seçemiyorum tam olarak 😅
isimsizzz yarenikoo Damar atması gibi oluyormuş öyle diyorlar 😁 gaz sancısı çok daha farklı, bı daha bu gözle bak belki ayırt edersin 🌷