Semasultan 3000 TL’yi geçmeyecek ve 2 yaşına kadar yatabilecek park yatak tavsiyesi olan var mı bugün biraz baktık kafam çok karıştı çok fazla masrafımiz olucak o yuzden butceme göre dayanikli bişey almak istiyorum
Hamaratpanda Semasultan biz bebek’in kendi markasından almıştık iki sene önce 200 liraya. Çalıştığım iÇin park beşik bir benim bir annemin evi bir annemlerin yayla evi dolaşıp duruyor hiçbir şey olmadı şükür.
Hulyaaa1 Semasultan elelenin kendi sitesinde daha uygun ve yatak hediyeli oraya bakmanı tavsiye ederim bende ordan aldım 1800 TLydi
minikturtam1 Semasultan bu ayın 18-19″unda a101 ve bimede geliyormuş. Kullanışlimi bilmiyorum. Ama orayada bakabilirsiniz.
Rahime00 Semasultan Trendyoldan Elele marka aldim2000 TL kullanmadım daha ama hoşuma gitti alt açması dönencesi filanda vardı😊Birde bime kanz marka gelecek ona da bakın güzel marka oda 1300 dü sanırım fiyatı
merve2746 Elele madre aldım bende kendi sitesinden. Sitelerinden alınca içinin yatağı da hediye oluyor
Matematikciannee Kanz aldım ben hem anne yanı oluyor hem sallanabiliyor 3 kademeli 2.5 3 yaşına kadar çok rahat kullanır kaliteli 1700 liraydı aldığımda hala aynı sanırım tavsiye ederim 👍
aysegul6044 Semasultan kanz ın sleepy plus var anne yani da oluyo çok güzel bı beşik Trendyol da indirimden 1700 e aldım
Kedilitazeanne1 Semasultan kesinlikle tek geçiyorum Elele madreyi. Muhteşem bir beşik çok araştırdım ve en güzeli o kesinlikle onu alın derim şüphesiz