Thebluewine Merhaba. 4+0 hamile olduğumu öğrendim. Ama doktor bulamıyorum içime sinen. Önerisi olan var mı?
Edizimmm Thebluewine ben hassas biriyim narin yumuşak bir doktora ihtiyacım vardı buldum şükür Kozyatağı central hosbital bostancı köprüsünde fatmanur temel en baştan beri ina takipliyim 18. Haftam iyi ki diyorum
ayse3452 Thebluewine kartal avıcenna umut hastanesı bırsen tursun demıral cok memnunum hamıellıgım basından berı ona gıdıyorum cok ıyı sıddetle tavsıye edıyorum
Thebluewine Edizimmm ya okuduğum yorumlar hep çok kötü, ilk üç ay hakkında çok korkutanlar yanlış ilaç verenler vb.
Edizimmm Thebluewine hastane canım 410 tl ama 3. Muayeneden sora 380 oldu 280 gidiyorduk zamn geldi birde Pendik medipol saadet Ünsal var ameliyat olmuştum ona evim yanın olsa takibimi isterdim ama Ümraniyedeyim
Bsr_erygt Thebluewine ben Çamlıca Medipol Dr. Zeynep Elmalı ya gidiyorum çok ilgili bilgili yakınsanız düşünebilirsiniz
bankaciannee Thebluewine maltepe medicalpark halenur bozdağ. mükemmel bir doktor. ilk günden beri kendisine bakılıyorum doğum ücreti sebebiyle değişmeyi düşündüm ama 2ay hiç bir doktor bulamadım en son sağlık için canı sağolsun bebeğimin dedim