Bade0022 Merhaba kızlar adetime 6 gün var sabah test yaptım çift çizgiydi sonra kan verdim 15.5 çıktı bu tarz bir durum yaşayıp gebeliği sağlıklı devam eden oldu mu
Yehsen-27 Bade0022 sen hamilesin çünkü daha âdetin gecmemis betan yükselirse hiç bir risk olmaz inşallah 🥰
Aycicegim6442 Bade0022 bende 5 gun kala once idrarda silik cizgi ile sonra kanda 14 ile ertesi gun 31 adet gunu 160 iledevam etti degerlerim suan 6+2 haftaligim 5+2 de keseyi gördük haftaya 7+2 gunlukken kalp atisi ve bebegi gormeye gidecegim simdilik bir sıkıntım yok adetime gore ( 5+5 de gitmistim ama ultrasonda 5+2 dedi dr ) önemli olan duzenli artmasi
Bade0022 Vera09 ooo gözün aydın yol bitmek üzere 😂 hadi inşallah bende senin yolundan gelirim sağlıkla alırım kucağıma
Eleonora Bade0022 bende korkmustum ama siz kötüyü akliniza getirmeyin 2 gün sonra yine kan verin InshAllah saglikli gebeliktir ☺️
Kivircikkuala Maşallah 🥰🥰 ne güzel sonucu görmüşsünüz korkmayın Allah’ın izniyle birşey olmaz ben gördüğüm 1 değerine bile sarılıp umut bağlamıştım 5 gün önce 🥹 bugün test verdim yeniden 0.100 🥲 Allah size sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❣️🙏🏻
Buket_dadas Bade0022 ya birsey sorucam benimde beta 3522.0cıktı kac haftalık gebelik oluyor bilen varmı acaba