Gamzelicious Miran 11+2de kiza benziyor ama bisey demek icin erken demisti. Yarin 13+2yiz gitcez yine bakalim ne olcekkk
Hhhzzzlll3545 Miran yaa saglikliii olsunlardaa aslinda cok onemli degill benim gibi ilk cocuklari olan icin isee hic onrmli degildir buyuk ihtimallee sonucta ikiside yok😁amainsan genede merk ediyor biseyler almak istiyorrr falannn 12 haftadaa ikili test icin gittigimde bakti falan ama bacaklarini capraz yapmis dr daha cinsiyet icin erken dedi hic tahminde etmedi neden acabaa zaten ultrosn da pek iyi degil sanirim onla nasil gorunecek ki size nasil bakiliyor 3 boytlumu ??
sulfat Miran Bende çok merak ediyorum ya sonrada kendime kızıyorum ne kızım var ne oğlum zaten ne farkeder die😊 Bende 11+5teyim kontrolüm 14.haftada. Bakalım inşallah ozaman öğrenicem inşallah tabi.
F1903 Valla haftaya cuma 12haftalık oluyoruz ve kontrolumuz var bakalım doktorumuz birsey soyleyecekmi bende cok merak ediyorum 🙈❤ Öncelikle saglikli iyi olmalari önemli tabiki ama insanoglu merak edyo nolucak dye 🙈
Miran F1903 tabi cnm orası öyle sağlıklık olsunlarda❤️ Ama işte merak etmemek elde değil benim bir oğlum var ikinci is kız olsa çok güzel olurdu rabbim artık ne nasıp ettiyse baş üstüne😘😘😘😘😘
Miran Elyfnagme Elyfnagme bende 12+3 😘😘 aynı gün deyız hemen hemen ❤️❤️Yarın bana soylersın merakla bekliyorum
Anneoluyorum2 Elyfnagme ne güzel ben Belcıka da hastane malesef en erken 16 veya 20 haftalıkken soyluyorlar daha erken soylemelerı yasakmiş
yyssmmnn Benımde yarın 12+3 olucak doktr kontrolum var hep erkek hıssettım heyecanla beklıyorum bende belkı tahmın yapar doktor
ftmknd Kizlaar selam🌸 biz 12+0 ikili test icin gittik ve doktorumuz %60 erkek diye tahmin ediyorum dedii fakat tam olarak 16.haftada netleşir cinsiyetti diyerekte belirttii👶🏻 Hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalim yavrularımızı kiz erkek farketmiiyor💗
Elyfnagme ftmknd amin inşallah, tabi kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda, bende gecen gun ruyamda erkek cocugu gormusdum, kucagima verdiler, malummu oldu aceba 🤭
Azrazerin kızmı erkekmi diye merakla beklerken şuan yavrum ve ben kanamayla uğraşıyoruz😔 11+0 da başlayan 3 gündür süren kanama plasenta rahim ağzına yakın yerleşmiş😔 kanama lar çok korkutyır beni düşük önleyici iğne ve progestanla geçiriyoruz günlerimizi ve istirahat....😣
Minikjelibonum Azrazerin benimde aynı şekilde 7. Haftadan beri ikinci kanama ve lekelenmelerlr uğraşıyoruz psikolojik olarak cidden bitirdi beni bu ikinci kanama çok yoğundu allah gerçekten sağlıklı olsunlar sağlıklo doğumlar sağlıklı ömürler versin cinsiyet hiç ama hiç farketmiyor özellikle bu yaşadığımdan sonra😞😞😞😞 geçmiş olsun sizede inş atlatıcaz🙏🏻
Miran Gamzelicious bakalım hadi inşallah hayırlısı olur Allah utandırmasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hafizzeynep Bende 11 haftalık oldum kontrolüm iki gün önceydi ama tabi belli değildi bidaha ki kontrolüm 15. Haftama denk geliyor eşime söylemeden gidip öğrenip ona sürpriz yapmayı düşünüyorum 😍
Miran Hafizzeynep gönlünden bir şey geçiyor mu hani böyle belirtiler falan işte böyleysen bu bu olur böyleysen böyle oldu diye
Eflinisa Elifyilmaz pembe mavi balon her yerde var canım bende yapmayı düşünüyorum kendin yapabilirsin
Tubish8709 Elifyilmaz pembe ve mavi balonları her yerde ulabilirsin cnm. Bi de siyah var büyük. Onların üstünde boy or girl yazıyor. N11de vardı. Parti evreni diye bi sitede uygundu
NamelessWarrior Bende 11+2yim. Meraktan çatlıcam belli olmaz diye gitmedim doktora ama demek ki erken tahmin olabiliyo ☺️
Burcux NamelessWarrior bende 11+ 2 yim doktor daha küçük tahmin yapamıyorum dedi 1 2 hafta daha beklicez 😊
doganursezmag 13+4 üz pazartesi ikili test için gittiğinde sormak hiç aklıma gelmedi sağlığının yerinde olduğunu duymak yetti🙏🏻