Morebebek Merhaba arkadaşlar ben 15+5 günlük hamileyim adet günüme göre. Ultrason kağıdını inceledim 16w 3d diyor. 5 gün ileride görünüyor bu ne demek anlamadım. Heyecandan görmedim doktora soramadım doktorda birşey söylemedi. Şimdi eve gelince gördüm. Bana bilgi Verirmisiniz? Birde 33.7 mm yazıyor o ne demek?
F1903 Morebebek hayir bunun cinsiyetle ilgisi yok bebek gelisimi önde ileeliyor bazilarının 10 gün 2 hafta önde bile gidiyor bebis masallah saglkli demekki 😇
Nnzhktt Morebebek bebegin gelişiminin önden gittiği anlamına geliyo ama bu her hafta aynı şekilde gelişim göstermediği için bazen geriye bile düşebiliyo normal bi şey tedirgin olmanı gerektirecek bi durum yok rahat ol tatlış anne
Necla06 Morebebek benimde kızım 15 gün ilerde gidiyor 🙏☺️ Hiç bir sıkıntı yok dedi doktorumuz. geç döllenme olmasam nerdeyse 3 hafta ilerde olacaktı 😂
nilly Benimki de geç döllenme dedi doktor üç beş gün geri gözüküyodu tarih olarak. Ama bebeğin boyu kilosu ileri çıkıyo artık 35inci haftadayım.
Morebebek Nnzhktt çok teşekkür ederim ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor. 3 hafta sonra tekrar randevum var bakalım o zaman tekrar soracağım. 🤗
Morebebek [bilinmeyen] gelişimi nasıl dedim iyi dedi doktor şükür. Bir dahaki gidişimde soracağım bakalım ne diyecek.
Krm 29. Haftamdayim ve bebiş 10 gün önden geliyor. Sorun yok ama merak etme. Küçük olmasından daha iyi büyük olması gelişimi iyi.