Mrsfly nipty en basta herhangi bir risk olmamasi, ileride siz 3lu test olursaniz sonuclari 24.haftalarda cikacagi icin, bu kadar sure boyunca anne bebege cok baglanmasin herhangi bir sorun olur da olusursa, bir an evvel karar verin diye 10.haftayi fectikten sonra önerilir. Ayrica, 35 yas uzeri icin detayli bir dna paketi önerirler, 35 yas alti icin standart paket yapilir. Dolar üzerinden fiyatlandiriliyor maalesef tahmin edersiniz ki.. Istemezseniz belirtebilirsiniz ben yaptirmak istemiyorum diye zorunlu seyler degil ama doktorlar bu konuda risk almayi sevmiyor haliyle. Bir de ayakta tedavi limitiniz ile dogum teminati apayri seyler. Benim ayakta tedavi limitim yok limitsiz ama 10bin dogum teminatim vardi onu da klinik doktorum fazlasiyla yedi, doguma 3 haftam var 2bin tl gibi bir para kaldi. Hastaneye gidecekseniz hastaneden dogum paketi, eger ozel doktora gidecekseniz doktorunuzun dogum paketini almanizi öneririm. Hastane daha avantajli her türlü. Lakin nipty gibi gen testleri gen lab.larinda yapildigi icin ve devlet de karsilamadigi icin extra olarak ücretlendirilir. Saglikla kucaginiza alin ins🙏🏼🌸 not: mart ayinda dna ya 4550 ödemistik.