Ozgeederin Merhaba 5+0 haftamdayim. Bugün ultrasona girdim rahimde sivi gördü sizin başınıza geldi mi böyle bir şey ? Düşüğü tetikleyebilirmiş
Melismelo Bendede sıvı görmüşdü ve cok kötü konuşmuşdu ama 2-3 hafta sorna doktora gittiğimde sıvı kaybolmuşdu bebek büyüdükce sıvıda gidiyor korkmayın yani zaten doktorumu değiştirmişdim
Ozgeederin Melismelo bu sıvı neyden kaynaklı oluyor bilginiz var mı ? Bide nasıl kötü konuştu acaba benim doktorum o konu hakkında pek bir şey söylemedi
16esranur Ozgeederin önce sıvıyı çekti aldı doktor patolojiye gönderdi adet kalıntısı mı iltihap mı diye malesef iltihap çıktı antibiyotik verdi içtm kontrole gittm geçmemişti 😢 soğan kürünü içtm gittm çok şükür kaybolmştu
Melismelo Ozgeederin yani başda kan da olabilir başka birşeyde demişdi ama düşük riski olabiliyor vs demişdi gözümü korkutmuşdu yani ama diğer randevuda birşey kalmamışdı çok şükür böyle moral bozan doktorlara gitmemek lazım bence ki zaten cok ilgisizdi iyiki değiştirdim doktorumu şuan 30. Haftamdayım