Merhabalar hanımlar ikinci normal doğumum ayın 8 inde düzensiz baslyan sancılarla güne başladım ertesi gün sıklaştı hafif doktor kontrolüm vardı nst de çok sancı çıkmadı bebeğin başı inmemisti aşağı 2 cm açılmam vardi ama o günde öyle çektim sancıları doktorum cumaya kontrol vermişti ama Çarşamba günü 10 15 dk da gelen düzensiz sancılarm devam etti artık dayanamadm 19.30 da normal kontrol olsun diye gittim hastaneye muayene sonrası 4 cm açıklık ve yatış istediler kabul etmedim oğlum evdeydi dönmek istedim imza verdim doktorum aradi izin vermedi geliyorum dedi kaldı bende oğlumu istedim getirdiler odaya çıktık sürekli alttan muane nst yapıldı bebeğin başı inmiyor sancılar siklasmiyordu suni sancı istemem diye söylenip durdum 😂 epidural istiyorum diye ağladım durdum doktorum dinlemedi gerek yok beni dinle bir saate bitecek diye rahim ağzına fıtıl verdiler sancılar geldi açıklık ilerledi duşa girdik çıktım hop doğuma çatala inip çıkmak beni çok yordu sadece nefes egzersizleri çok çok iyi geliyordu çok yorulmuştum doğru ikinamadm nasıl ikincam diye inlettim ama doktoru dinleyip güçlü sancı geldi anda ıkınma hisside geliyordu 3 ıkınma da bebeğim doğdu 2 dikişim tek vardı onlar dikilene kadar bebeğin eşi vs derken odama geçtik 11 Haziran saat 00.00 da doğdu miniğim 3.190 gram 51 cm bel ağrısı çektim iki gün ve dikişlerim az olmasına rağmen dikiş ağrısı şükür daha iyiyiz şu an kabızlık dışında bebeğimin dil bağı vardı ememiyordu gaz yapıyordu hava yuttuğu için bugün dil bağını kestiler düzeldi şükür darısı isteyen herkesin başına doğumun kolayı gerçekten yok normalde sezeryanda eş değer benim için